Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Jak jste tento den oslavili?

Brzy mi bude 18 let a zajímalo by mě, jak jste tento milník života oslavovali vy. Byl pro vás den D speciální, stejný jako ostatní dny nebo jste se ráno cítili výjimečně? Přece jen se jedná o překročení pomyslně hranice dospělosti, kdy vše, co za vás doposud řešili rodiče teď přechází na vlastní pěst.

Když vezmeme v potaz dárky a oslavy.. byli jste jedni z těch, kteří uspořádali obrovskou párty s okruhem nejbližších přátel, nebo jste se spíše stranili a cinkli si skleničkou s rodinou? A co vám věnovali? Vím, že já nikdy žádné obrovské dárky nedostával, jen nějaké drobnosti typu deodorant, polštář či triko.. nicméně když už se jedná o tu hranici dospělosti, možná, že by to přece jen něco většího být mělo. Co myslíte? Slyšel jsem, že někdo k osmnáctinám dokonce dostal auto nebo samostatný zájezd do zahraničí.

Někdo slaví v ústraní, někdo má čuch na obrovské slavnosti se spoustou lidí.. je zvláštní, jak se jednotlivé názory liší a jak je ten svět různorodý. A přáli jste si vůbec něco, co se po narozeninách vyplnilo? Stali jste se úspěšnými?

vaše 18. narozeniny tu už byly dvakrát, to opravdu stačilo. Na témata o ničem tu máme Debaty, tohle je poradna
(Kurt)

Předmět Autor Datum
Je to jen nepodstatný den, kterým se není potřeba zabývat. Navrhnout rodičům zakoupení auta pro osla… nový
karel 06.08.2020 15:23
karel
Den jako každý jiný. Ostatně za dva týdny potom jsem maturoval, takže jsem měl jiné starosti, než ně… poslední
Wikan 06.08.2020 15:24
Wikan

Zpět do poradny Nahoru