Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ELEKTROSTIMULACE - zkušenosti, funguje to nebo šmejdi

Kdyz si sahnes do zasuvky, tak te to bud kopne, nebo kdyz mas smulu, tak chytnes krec a nepustis se vcas. (A ano, ja uz si parkrat sahnul i na vyssi napeti a prezil jsem. A jsou lidi, co si jednou blbe sahli a neprezili.)
Cili rozhodne to je schopne si zahravat s tvymi svaly nezavisle na tve vuli.

Podobne, ale min brutalni techniky pouzivaji nekolik strategicky umistenych elektrod, nejake napeti v radu stovek voltu, ale velmi mekky zdroj, aby to nemelo energii moc uskodit (zasuvka je sakra tvrdy zdroj) a jsou ti tak schopne celkem rizene rozvibrovat svaly. Svaly pracuji, cili posiluji, cili rostou (a to bez tvoji vule a klidne dost na fest, podle toho, kolik ti nalozi - furt jde o tu rizenou krec).
Kdyz se to udela spravne, tak to pry cloveku neskodi. Cili metoda dava smysl a v nekterych pripadech nejak funguje.
V BSDM komunite tomu taky rada lidi holduje, i kdyz z jinych duvodu, a celkem to prezivaji, jen varujou amatery, at to radej zkousi nejdriv s nekym zkusenym, jinak ze si muzou dost ublizit (no i klidne umrit) a ty elektrohracky se normalne vyrabi a prodavaji ve velkem (a casto jsou na jednu ci dve male tuzkove baterky). Takze to zas neni takova raketova veda a celkem snadno se to da nezpackat.

Jestli se ti jejich ceny zdaji primerene (je v tom pronajem prostor, porizeni zarizeni, prostoje, kdyz nejsou zakaznici, usmevavy personal, sef a samozrejme zisk - stejne jako u solarek a posiloven - koupit nasadu na smetak a dve tasky pisku si muzes za smesnou cenu a pak cvicit doma, stejne tak kolo, stojan a zatahnout mu brzdu ..., ale profi cinky vypadaji lip a posilovna lip motivuje), muzes to jit zkusit a uvidis, jestli to pro tebe je to prave ci nikoli. Jak jsem napsal vys, nejaky racional zaklad to ma a fungovat to popsanym zpusobem muze. A s tolika "studii" asi maji osefovany, aby jim tam nikdo nezhebnul, jinak by je uz davno zavreli (jak studia, tak personal).

(Jo a co se smejdu tyce, tak jsem uz taky nektere jejich zazracne hrnce mel v ruce - varilo se v nich fakt dobre, ale ta cena ve srovnani s klasikou je uplne jinde. Pro nekoho je par desitek tisic pakatel, pro jineho rocni zivobyti. Tady chteji podle toho odkazu za prvni lekci 690 Kc a je to 60 minut, dalsi jsou taky kolem 690 kc, ale za 20 minut cviceni a 10 minut prevlikani - cili poprve ti to asi budou vysvetlovat, ukazovat a tak dal a na cviceni o moc vic casu nejspis taky nebude. kdyz si koupis balik 25+, tak ti par korun slevi. Jestli je to pro tebe moc, primerene, nebo pakatel posud sam)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny