Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ELEKTROSTIMULACE - zkušenosti, funguje to nebo šmejdi

Narazil jsem na studio https://www.bodyexpres(s).cz/, prý používají techniku

EMS (elektro-myo-stimulace)
Využíváme moderní technologii, abychom natrénovali tělo naprosto komplexně a úžasně rychle.

Aktivuje celé tělo pomocí slabých elektrických impulzů
Aktivuje celé tělo pomocí slabých elektrických impulzů
Stejných jako si vytváří tělo samo.

85 impulzů/s - svaly zapojíme velmi intenzivně
85 impulzů/s - svaly zapojíme velmi intenzivně
Celé tělo se rovnoměrně zpevní a vytvaruje tak, jak to chtěla příroda i Vy.

Tak se chci zeptat je to něco reálného funkčního (něco jako posilovna), nebo něco diskutabilního (solárium), nebo uplný sra**čky (ketodieta, motivátoři, pochybné kurzy, Petr Gruber, https://rekonstrukceidentity.cz/, Guru jára, Jolanda, Stanislav Bradley, investice do smrti alias renta z nemovitosti, dluhopisy v blesku)

Tím že mají pobočky to asi nebude uplný lejno, ale tohle vidím poprvé, tak jsem chtěl znát zkušenosti a co to dokáže a zda to jsou vyhozený prachy

Předmět Autor Datum
Neznám, ale webovky na mě působěj jak podvod nebo nějaká sekta.. Jinak ketodieta funguje, to zas ta…
icepower32 16.10.2020 21:45
icepower32
Pardon, prvni část reagovala na ten link s identitou :-D /na formování těla je tu sport, posilování… poslední
icepower32 17.10.2020 17:54
icepower32
Kdyz si sahnes do zasuvky, tak te to bud kopne, nebo kdyz mas smulu, tak chytnes krec a nepustis se… nový
gilhad 17.10.2020 00:47
gilhad
Выдержай пионер! nový
Prim 17.10.2020 09:49
Prim
Na to se nemusí za drahý peníze někam chodit. Už kdysi bylo na trhu množství takových přístrojů od a… nový
Zerozero 17.10.2020 10:30
Zerozero
Tak se chci zeptat je to něco reálného funkčního (něco jako posilovna), nebo něco diskutabilního (so… nový
fleg 17.10.2020 10:53
fleg

Neznám, ale webovky na mě působěj jak podvod nebo nějaká sekta..

Jinak ketodieta funguje, to zas taková blbost není. V práci to dvěma kolegyním pomohlo sundat moře kil dolů. Mé mámě z 75 na 65. Ačkoliv si myslím, že to lze i jinak než touto formou, nemůžu říct, že to nefunguje.

Kdyz si sahnes do zasuvky, tak te to bud kopne, nebo kdyz mas smulu, tak chytnes krec a nepustis se vcas. (A ano, ja uz si parkrat sahnul i na vyssi napeti a prezil jsem. A jsou lidi, co si jednou blbe sahli a neprezili.)
Cili rozhodne to je schopne si zahravat s tvymi svaly nezavisle na tve vuli.

Podobne, ale min brutalni techniky pouzivaji nekolik strategicky umistenych elektrod, nejake napeti v radu stovek voltu, ale velmi mekky zdroj, aby to nemelo energii moc uskodit (zasuvka je sakra tvrdy zdroj) a jsou ti tak schopne celkem rizene rozvibrovat svaly. Svaly pracuji, cili posiluji, cili rostou (a to bez tvoji vule a klidne dost na fest, podle toho, kolik ti nalozi - furt jde o tu rizenou krec).
Kdyz se to udela spravne, tak to pry cloveku neskodi. Cili metoda dava smysl a v nekterych pripadech nejak funguje.
V BSDM komunite tomu taky rada lidi holduje, i kdyz z jinych duvodu, a celkem to prezivaji, jen varujou amatery, at to radej zkousi nejdriv s nekym zkusenym, jinak ze si muzou dost ublizit (no i klidne umrit) a ty elektrohracky se normalne vyrabi a prodavaji ve velkem (a casto jsou na jednu ci dve male tuzkove baterky). Takze to zas neni takova raketova veda a celkem snadno se to da nezpackat.

Jestli se ti jejich ceny zdaji primerene (je v tom pronajem prostor, porizeni zarizeni, prostoje, kdyz nejsou zakaznici, usmevavy personal, sef a samozrejme zisk - stejne jako u solarek a posiloven - koupit nasadu na smetak a dve tasky pisku si muzes za smesnou cenu a pak cvicit doma, stejne tak kolo, stojan a zatahnout mu brzdu ..., ale profi cinky vypadaji lip a posilovna lip motivuje), muzes to jit zkusit a uvidis, jestli to pro tebe je to prave ci nikoli. Jak jsem napsal vys, nejaky racional zaklad to ma a fungovat to popsanym zpusobem muze. A s tolika "studii" asi maji osefovany, aby jim tam nikdo nezhebnul, jinak by je uz davno zavreli (jak studia, tak personal).

(Jo a co se smejdu tyce, tak jsem uz taky nektere jejich zazracne hrnce mel v ruce - varilo se v nich fakt dobre, ale ta cena ve srovnani s klasikou je uplne jinde. Pro nekoho je par desitek tisic pakatel, pro jineho rocni zivobyti. Tady chteji podle toho odkazu za prvni lekci 690 Kc a je to 60 minut, dalsi jsou taky kolem 690 kc, ale za 20 minut cviceni a 10 minut prevlikani - cili poprve ti to asi budou vysvetlovat, ukazovat a tak dal a na cviceni o moc vic casu nejspis taky nebude. kdyz si koupis balik 25+, tak ti par korun slevi. Jestli je to pro tebe moc, primerene, nebo pakatel posud sam)

Na to se nemusí za drahý peníze někam chodit. Už kdysi bylo na trhu množství takových přístrojů od asi 400.- výše,
Buď to má nějaké kontaktní pásy na břicho ruce stehna a pod. Nebo nějaké jako samolepky. Lze nastavit počet zákmitů a intenzitu.
El. impulzy způsobí stahy svalů a tím je zatěžují. Tím dochází k výdeji energie a teoreticky i k formování svalů a spálení tuků v oblasti.
No velké zkušenosti nemám. Jen jsem to kdysi koupil a vyzkoušel. Při menší inenzitě jsem se začal chechtat, jak to dráždilo a při větší intenzitě
to bylo protivný tak, že jsem se toho zbavil v bazaru a řekl si, že si raději zacvičím. To že se škube nějaký sval v rymu třeba půl sekundy bez vlastní vůle, je něco jako velmi silný protivný tzv: Tik.
Ale pro někoho, kdo si myslí že z něj bude Rambo při ležení v posteli, to může bejt dobrý,když to vydrží.
Já to vyhodnotil podobně, jako když do sebe někdo cpe drahé bílkovinné preparáty v prášku, než by si dal raději kus dobré šunky. 8-)
Jinak to zařízení je bezpečné, z hlediska el. proudu. Nervy u svalů jsou velmi citlivé na el. výboj, tedy se jedná o v celku malé napětí a bezpečný proud v krátých impulzech. Vzhledem k umístění elektrod ani nedojde k průchodu impulsu přes srdce, výboj jde kratší cestou přes povrch těla.

Tak se chci zeptat je to něco reálného funkčního (něco jako posilovna), nebo něco diskutabilního (solárium), nebo uplný sra**čky (ketodieta, motivátoři, pochybné kurzy, Petr Gruber, https://rekonstrukceidentity.cz/, Guru jára, Jolanda, Stanislav Bradley, investice do smrti alias renta z nemovitosti, dluhopisy v blesku)

Je to defacto sracka, tie svaly sice pracuju, ale nie s takou intenzitou ako pri posilovani a navyse je to neprijemne ako uz bolo pisane.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru