Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ELEKTROSTIMULACE - zkušenosti, funguje to nebo šmejdi

Na to se nemusí za drahý peníze někam chodit. Už kdysi bylo na trhu množství takových přístrojů od asi 400.- výše,
Buď to má nějaké kontaktní pásy na břicho ruce stehna a pod. Nebo nějaké jako samolepky. Lze nastavit počet zákmitů a intenzitu.
El. impulzy způsobí stahy svalů a tím je zatěžují. Tím dochází k výdeji energie a teoreticky i k formování svalů a spálení tuků v oblasti.
No velké zkušenosti nemám. Jen jsem to kdysi koupil a vyzkoušel. Při menší inenzitě jsem se začal chechtat, jak to dráždilo a při větší intenzitě
to bylo protivný tak, že jsem se toho zbavil v bazaru a řekl si, že si raději zacvičím. To že se škube nějaký sval v rymu třeba půl sekundy bez vlastní vůle, je něco jako velmi silný protivný tzv: Tik.
Ale pro někoho, kdo si myslí že z něj bude Rambo při ležení v posteli, to může bejt dobrý,když to vydrží.
Já to vyhodnotil podobně, jako když do sebe někdo cpe drahé bílkovinné preparáty v prášku, než by si dal raději kus dobré šunky. 8-)
Jinak to zařízení je bezpečné, z hlediska el. proudu. Nervy u svalů jsou velmi citlivé na el. výboj, tedy se jedná o v celku malé napětí a bezpečný proud v krátých impulzech. Vzhledem k umístění elektrod ani nedojde k průchodu impulsu přes srdce, výboj jde kratší cestou přes povrch těla.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny