Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomstichtivost

Ahojky,
Nějak nemůžu spát, protože se mi dneska přihodila docela nemilá událost. Bydlím kousek od takového obchůdku, kde se nachází i parkoviště. Platí zde takové nepsané pravidlo, že pánovi co mu ten obchůdek patří nikdo na to parkoviště neparkuje, protože je uvolněné pro zákazníky. Jelikož rezidenty často vyhání a nikdo nemá náladu se s ním hádat. Všichni to povětšinu času dodržujeme, ale dneska se mi stalo to, že jsem mu tam zastavil, abych počkal na rodiče, kteří po návštěvě ještě slézali schody. Když mě viděl jak mu na to místo parkuju, abych nestál na ulici během špičky, tak sem skrz okno výlohy viděl jak říká svému pracovníkovi aby mě vyhnal a ten to opravdu udělal, ale dost agresivním způsobem. Začal tím ať jedu do pr.. ať okamžitě vypadnu atpd. a já myslím si, že i z překvapení jsem jen koukal a všechno odkejval. Až když sem naložil rodiče tak se mi to po cestě nějak rozložilo a docela mě to irituje. Já naprosto chápu, že je to přesně to co ho živí ale mám velmi špatný pocit z toho, že více méně se mnou vytřel jak s kusem hadru. Při tom není vůbec v právu a když se rozhodnu tak mu klidně to parkoviště zaberu celý chtě nechtě. A teď je ve mě takový vnitřní boj. Když věci nechám takové jaké jsou mám obavy z toho, že toto chování zůstane takové jaké je. Když si to nenechám líbit a rozbiju mu s prominutím hubu tak bude chyba zase na mojí straně. Cítím se i svým způsobem uražen a nejsem si jist, jestli tu nehraje můj chtíč po pomstě i ego. Jak bych měl tuto situaci řešit ? Mám vzít pár aut a jednoduše to parkoviště mu zabrat ? Mám to ignorovat ? Prostě nad tím mávnout rukou a myslet si svoje ? Mám mu nějak ukázat, že takové chování si prostě nemá dovolovat ? Budu upřímnej dost hodně mě to žere.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Parkoviště je veřejné a kdo chce si tam opravdu může zaparkovat. Jde jen o toleranci všech ostatních…
Petrklíč 29.11.2020 18:48
Petrklíč
Jestli to bylo jednou, tak to neřeš.Protože když ho začneš provokovat a je zvyklý to řešit násilně,… nový
Karel04 29.11.2020 19:27
Karel04
Tak tak, jak se říká, "kdo seje vítr sklízí bouřku". nový
HPET 29.11.2020 20:48
HPET
Mne to pripada, ze si snad prvy krat v zivote stretol debila. A to je statisticky nemozne. Vies kolk… poslední
fleg 03.12.2020 07:10
fleg

Parkoviště je veřejné a kdo chce si tam opravdu může zaparkovat. Jde jen o toleranci všech ostatních. Problém mi samotné parkování nedělá. Místo mám svoje a mám klid ale jde mi o ten přístup. Vzhledem, že se jedná o událost v místě mého bydliště tak toho člověka vídám velmi často a cítím se ponížený. Vidím to jako ostudu, protože ten člověk se mnou doslova vytřel jak s kusem hadru a já mu to ještě odkejval. A to především tím, že sem k tomu člověku tolerantní. Naprosto chápu, že teď má sezonu, covid k němu byl teď trošku zlej ale sakra má to říct jako člověk. Míchá se ve mě vztek se studem. Jsem naštvaný na to jak to ten člověk řešil a stydím se, že sem to tak nechal.

Jestli to bylo jednou, tak to neřeš.Protože když ho začneš provokovat a je zvyklý to řešit násilně, tak na to jen doplatíš.Třeba pověří svého pracovníka, aby se na tebe zaměřil.Takže jednou budeš mít ráno vypuštěné gumy u auta, příště zablokovaný výjezd jiným autem, naděláno před dveřmi apod.A pak tu válku budete řešit přes úřady a policajty a máš na dlouho jisté, že nebudeš mít klid.Tak na nějakou pomstu raději zapomeň.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru