Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vyber bicykla do 500€

Bicykel sa nekupuje cez net, respektive bycikel si musis ist obzriet a najlepsie aj vyskusat, co sa na kamennej predajni da. Akceptuj kusok vyssiu cenu za tento komfort. Navyse ti tam skoleny predajca urcite poradi lepsie ako nejaky zeleny netopier na Alze.
Mne osobne sa ten z Alzy nepaci, pretoze mi pride, ze bol tvoreny pod vplyvom alkoholu...inak si neviem vysvetlit tie kombinacie jednotlivych rad (Deore, Altus, Acera, Alivio)...je to tam komplet, uz som cakal, ze tam drblu aj nieco LX, alebo XT;o).
Co by ta malo zaujimat su skor ine veci.
Otazka je naco na krosovom bicykli davali trojprevodnik, ktory ma svoje vyhody aj nevyhody. Na kros sa podla mna 3 prevodnik nehodi.
Druha otazka, co by ma zaujimala je vidlica, jej zdvih, respektive moznost uzamknutia, pretoze ak bude jazdit po cestach je silne pruziaca vidlica naprd a kontraproduktivna.
Tretia otazka co by ma zaujimala je kvalita kotucovych brzd, ale to na dialku nedokazes posudit (treba vyskusat).
Ako som povedal bicykel si vyberaj v obchode a nie na nete, vyska kostry podla tabuliek nemusi az tak vela povedat, nemusi ti(jej) vyhovovat dlzka predstavca alebo sirka riadidiel.
Osobne nemam rad ani noname vyrobcov, ak chces podporit domac produkciu hladaj napriklad DEMA, pripadne siahni po overenej Meride, alebo Authoroch.

DEMA je prvou a najstaršou slovenskou bicyklovou značkou. Vyrába slovenské bicykle s moderným dizajnom a kvalitnými komponentami pre cieľovú skupinu profesionálnych, ale aj rekreačných cyklistov, juniorov a detí. Úspech spoločnosti je podmienený dlhoročnými skúsenosťami vo výrobe, neustálym sledovaním konkurencie, trendov, vzdelávaní sa, a neutíchajúcej snahe ponúkať zákazníkom atraktívne bicykle. Najdôležitejšími hodnotami značky sú: spokojnosť zákazníkov, kvalita produktov, spoľahlivá distribúcia a logistika.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny