Řešení:

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Obnovoval jsem letos, potvrzeni jsem nepotreboval. nový
gilhad 23.05.2021 14:39
gilhad
Už jsem se párkrát ptal a smysluplnou odpověď jsem nedostal, proč se ty blbé řidičáky vlastně musí m… nový
Yarda 28.05.2021 07:23
Yarda
To mi připomíná, jak ten policajt jde po ulici a najde zrcátko. Tak do něj koukne a říká si: "Hele,… nový
gilhad 29.05.2021 10:04
gilhad
Když už: Kolega z firmy co jsem tam pracoval zahnul kramle a šel k policajtům, asi dělat něco kolem… poslední
Yarda 29.05.2021 11:05
Yarda

Už jsem se párkrát ptal a smysluplnou odpověď jsem nedostal, proč se ty blbé řidičáky vlastně musí měnit a nestačil by mi ten růžový co jsem dostal po absolvování autoškoly. Chápal bych, kdyby si řidičáky museli měnit lidi co jezdí do zahraničí, aby řidičáky měly standardní formát a rozuměli jim cajti v celé EU. nebo kdyby s vydáním nového řidičáku bylo spojeno proškolení a přezkoušení se změnami v dopravních předpisech (když jsem přestal pracovat a chodit na školení řidičů referentů, tak mi to docela chybí) případně kdyby do řidičáků bylo nahráváno, že jako senior mám lékařskou prohlídku a mohu řídit a nemusel bych kvůli tomu s sebou vozit lejstro A4.

Co v současné době přináší nový řidičák ve srovnání s tím růžovým?
Akorát přidělává zbytečnou práci zbytečným úředníkům za peníze z našich daní.

A s novými řidičáky se nedají dělat fórky co jsme kdysi vyvedli jednomu kolegovi z kanclu:
Někam si odskočil a na stole nechal řidičák. A to neměl dělat, někde v novinách jsme narazili na fotku opice, vystřihli ji a nasunuli na fotku v jeho řidičáku (to se jednoduše dalo aniž by se řidičák jakkoliv poškodil a přidaná fotka se pak dala vyndat). Kolega přišel, řidičák si uklidil. nic neříkal.
Ale zanedlouho přišel: "Vy jste blbci, kontrolovala mne hlídka VB, orgán mi řekl, že bych si měl nechat vystavit nový řidičák, že jsem změnil podobu, tak jsem se kouknul co zase mají. A seřezal jsem doma syna."

To mi připomíná, jak ten policajt jde po ulici a najde zrcátko. Tak do něj koukne a říká si: "Hele, moje fotka! Kde ta se tu vzala? To musím ukázat starýmu."
Tak dojde na strážnici a hned za šéfem a "Soudruhu náčelníku, podívejte, co jsem našel!" Ten do zrcátka koukne a říká si "Hele, moje fotka" tak povídá: "Dobře, dobře, soudruhu praporčíku, že jste to vy, tak si to můřete nechat!"
Tak ji policajt dá do peněženky a jde domů. Pověsí kabát na věšák a hned se hrne ke stolu s obědem. Mezitím mu dcerunka projede kapsy, samozřjmě zrcátko najde a kokne do něj a hned běží za mámou s vykulenýma očima "Mamí, mamí, táta má nějakou novou kočku!"
Máma jí ho hned vydrapsne, koukne do něj a ofrní se "Táková stará bréca! Co na ní tak může vidět?"

Když už:

Kolega z firmy co jsem tam pracoval zahnul kramle a šel k policajtům, asi dělat něco kolem počítačů. Prý když někdo mluvil k uchazečům, tak jim povídal: "Asi jsme slyšeli vtipy o blbejch policajtech. Musím vám říci že z osmdesáti procent je to pravda".

Těmi procenty si nejsem jistý, ale určitě to bylo víc než půlka
Tak třeba tenhle:
https://www.novinky.cz/krimi/clanek/policista-zbil-sprejera-hrozi-mu-vezeni-40361239
Měl tomu sprejerovi nabídnout, že mu podrží spreje a postará se, aby ho při jeho Bohu milé činnosti nikdo neobtěžoval.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru