Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mužské tělo - vetší prsa/bradavky

Dobrý den, je mi před třicítkou, měřím 172cm a aktuálně mám 69kg. Tedy již nemám nadváhu (i když je to hraniční), kterou jsem v posledních letech měl, většinově mezi 72-79kg. Velice mě trápí, na muže, opravdu velké a škaredé bradavky které u netlustých můžu prostě normálně neuvidím (nevím jak je tento problém častý). Jsem ještě trochu oplácaný, prsa a břicho ale spousta lidí by řeklo normální chlap. Svalová hmota tam taky nějaká je. Snažím se cvičit, hýbat a jíst co nejzdravěji a určitě ještě zhubnout chci.
Je ale pravděpodobné, že to můj problém vyřeší a jak tuk ubyde bradavky budou znatelně menší a srovnají se na nějakou normální velikost? Vím, že je to i věc hormonů a každý máme jiné tělo.
Obvodní doktorka mi řekla, že jsme každý jiný, že to nemůžu mít z hormonální masti, kterou jsem kdysi kolem puberty používal na nemocnou kůži a ať to neřeším a chirurgický zákrok taky nedoporučuje..
Ovšem nedokážu se s tím smířit a chci mít normální chlapská prsa, jako všichni koho znám. Trápí mě to dá se říct každodenně. Když se ráno podívám do zrcadla, když se převklékám v pánské šatně, kór teď v létě když si chci užívat u vody a dospěl jsem do stavu, že bradavky "mačkám" aby ztuhly a zmenšily se. To vypadají úplně normálně, nebo když je mi zima též.
Chtěl bych se tedy zeptat na nějakou podobnou situaci a zkušenost. Kdo tohle třeba také řešil. Kolik bych měl shodit ještě kilo, aby se to muselo projevit 3, 5, 10?
Moc děkuji za jakékoliv poznatky, rady, tipy, příběhy (tedy krom "neřeš to" to prosím nepište :)
// Neexistuje třeba nějaká metoda či přípravek, které by je udržely v tom "pevném" stavu, abych měl ve společnosti klid? Alespoň než se mi podaří více zhubnout a zjistit jestli to vůbec pomůže.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny