Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tarif na volání ze zahraničí (Chorvatsko) do ČR (a z Chorvatska do Chorvatska)...?

Tarif na volání ze zahraničí (Chorvatsko) do ČR (a z Chorvatska do Chorvatska)...?

Chystám se do chorvatska na pár měsíců. Mám předplacené karty (jen; žádný paušál) v mobilu. Jednu of Vodafone, jednu od O2. Když budu v chorvatsku, chci:
1) Jak (občas) volat zpět do ČR na ČR čísla,
2) Tak rovněž samozřejmě volat na chorvatská čísla...

Co jsem se teď zbežně díval, tak s překvapením zjistuju, že (pletu se?) můžu z chorvatska (země EU) volat do ČR úplně v pohodě a platí cenově úplně stejné podmínky (!) jako kdybych byl zpátky v ČR a volal normálně z ČR do ČR... Správně?

Jak je to ale s bodem 2...? Můžu z CZ sim karet a CZ mobil čísel (dvě mám jak jsem psal) v pohodě a za stejnou cenu volat v chorvatsku na chorvatská čísla rovněž stejně snadno...? (nebo to bude bráno jako mezinárodní volání ( i když jsem v chorvatsku fyzicky s mobilem...?) A tedy pro volání na chorvatská čísla (byť, opět, jsem v chorvatsku fyzicky) si radši mám koupit nějakou sim na místě...?

3) A BTW, české SMS s potvrzovacími kody pro Internet banking atd. mi budou pořád chodit v pohodě (a zdarma ) ( i když budue v chorvatsku)...?

Díky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny