Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Diplomová práce - praktická část - výzkum

Ahoj,

moje přítelkyně dokončuje diplomku a potřebuje do praktické části sehnat lidi pro výzkum - vše anonymní... Posílám text se žádostí, kdyby měl někdo zájem, nebo o někom vhodném věděl, ať se mi ozve na e-mail vss89@seznam.cz a já předám další kontakty:

Dobrý den,
píšu diplomovou práci na téma „Žitá zkušenost lidí s panickou poruchou“ a ve svém výzkumu se zabývám tím, jak si člověk s panickou poruchou může sám (nebo díky jiným lidem) pomoci, když se ataka rozjede. Zjednodušeně – co může člověk udělat, když nastane ataka, co pomáhá hned v prvních momentech ataky.
Rozhovory by proběhly online formou dle dohody ve zprávách a nemusíte se bát, bude to formou přátelského rozhovoru.
Mám taky určená kritéria pro výzkum, a to, že člověk musí mít diagnostikovanou panickou poruchu, chodí na psychoterapie, léčí se psychofarmaky, je dospělý a souhlasí s nahrávkou. Nikde nebude nahrávka použita, bude to pouze sloužit k mému zpracování dat a rozhovory budou pouze přepsány a následně smazány.
Budu vděčná, když byste se výzkumu zúčastnili a napsali mi do soukromé zprávy. Po zpracování výzkumu mohu výzkum zaslat, třeba by někomu pomohl.

Předem moc děkuji!!!

Předmět Autor Datum
Rád bych pomohl, bohužel nejsem správná cílová skupina. Když to musí být "cvok" s papírem... ;-)
host 07.03.2022 16:08
host
Děkuji za nabídku, nemusí být přímo papír s potvrzením, že máte diagnostikovanou panickou poruchu, s… poslední
n.u.r.v. 07.03.2022 16:18
n.u.r.v.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru