Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Letenky ryanair

Dobrý deň, potrebujem poradiť. Objednal som si letenku cez aplikáciu ryanair na dňa 11.4., došiel mi mail, no je problém že sa mi letenka nechce zobrazovať v aplikácii aj keď som prihlásený. Zobrazí sa až keď zadám rezervačné číslo. Je to normálny jav? Letel som iba jeden krát ale vtedy sa mi letenka zobrazovala v aplikácií stále. A druhá otázka, qr code sa mi zobrazí až keď spravím check in? Ďakujem.

Předmět Autor Datum
1.časť - je to normálne, veď rezerváciu (číslo) poznáš len ty. Inak by potom ktokoľvek by sa mohol (… nový
yYy 28.03.2022 06:54
yYy
Zabookovať je vo výsledku ten check in now? To zatial nie, to až pár hodín pred odletom lietadla. nový
patrik27 28.03.2022 09:01
patrik27
To jsou ty aplikace. Dneska si člověk bez apky nedojde ani na veřejné WC. Já teda jsem letěl dvakrát… poslední
ml1 28.03.2022 14:48
ml1

1.časť - je to normálne, veď rezerváciu (číslo) poznáš len ty. Inak by potom ktokoľvek by sa mohol (nedopatrením, krádežou) dostať k telefónu a miesto teba "letieť". Veď i mnohé dokumenty z úradov sa ti nezobrazia ihneď, ale len vtedy, ak zadáš kód, heslo, PIN, ktoré poznáš len TY.
2. časť. - QR kód je súčasťou (teda mal by byť) letenky. No niektoré letenky QR kód nemusia mať.
A to stačilo sa len uja Gúgeľa spýtať: https://help.ryanair.com/hc/cs/articles/360017683417-Palubn%C3%AD-l%C3%ADstky-v-telefonu
Inak: keby si si to preložil - píše sa tam:

Váš cestovný lístok bude pripravený na použitie do 48 hodín pred odletom. Bohužiaľ to nie je možné v prípade prestupných letov.
Ak je váš let do 48 hodín, uistite sa, že ste prihlásení a načítali ste svoju rezerváciu.

Už si sa zabookoval a načítal rezerváciu?

To jsou ty aplikace. Dneska si člověk bez apky nedojde ani na veřejné WC.
Já teda jsem letěl dvakrát, jednou s Brussels airlines, to jsem dostal vytištěný papír od cestovky nebo co to bylo (ale ten je prý hlavně pro mě, na letišti měl stačit pas (tehdy ještě ne občanka i když to bylo v rámci EU)),a podruhé s ČSA a to mi přišlo normálně pdf, které jsem si vytisknul a na letišti ukázal u zavazadel (nakolik to bylo nezbytné nevím), kde jsem dostal palubní vstupenku.
Jak je to s ryanair netuším, ale co jsem četl, je to nízkonákladovka, snaží se rejžovat na všem a on-line odbavení je tam nezbytné, jinak se něco připlácí.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru