Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nezapsaný zápočet

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, mám za sebou úspěšně zápočet z předmětu, nicméně v systému mi chybí zapsaný zápočet, vše jsem do předmětu splnila, počet bodů, prezentaci i docházku. Zápočtový test jsem psala 15.6., 25.6. už měla magistra volno, má jej do 19.8., dle emailu, co mi přišel, těch 10 dní jsem to neřešila, jelikož často dává pozdě zápočty...

Můžu se zeptat, mám se na někoho obrátit, nebo co bych měla dělat prosím? Všechny předměty mám splněné a snažím se o stipendium.

Řešení:

Předmět Autor Datum
Nepřekvapivě tohle řeší na Studijním oddělení.
Wikan 26.07.2022 13:28
Wikan
Na studijním oddělení tohle řeší, pokud mají podle čeho (některé školy zrušily papírové indexy a stu…
ml1 27.07.2022 14:16
ml1
To se mi taky stalo na postgraduálu. Měli jsme to rozložené na dva roky a co se týká zkoušek, měli j… poslední
Yarda 27.07.2022 18:07
Yarda

Na studijním oddělení tohle řeší, pokud mají podle čeho (některé školy zrušily papírové indexy a student tak nemá v ruce žádný důkaz). Jinak to primárně řeší katedra a vyučující, který zápočet udělil, i když studijní může také.

Svého času jsem řešil podobnou situaci se zkouškou. Poté co mi přišel výhružný mail - Dostavte se okamžitě na studijní, hrozí vyloučení ze studia. Tak jsem přemýšlel co jsem mohl provést a napadla mě možná papírově nesplněná zkouška. Tak jsem došel na studijní, tam mi pani referentka moje podezření potvrdila, já ukázal, že to v indexu mám a ona, že musím na katedru. Tak jsem došel na katedru, tam jsem zastihnul přímo pana profesora (shodou okolností vedoucího katedry a proděkana), ten si to zapsal do poznámek, mezitím studijní zavřelo. Druhý den jsem došel na studijní a pani mě už vítala s tím, že mi to tam dopíše, já říkal, že jsem to už řešil na katedře, ona byla překvapená, že jsem někoho vůbec zastihnul (někdy se stávají zázraky) a ono to tam už bylo. Tahle situace tehdy vznikla tak, že jsme byli dva stejného příjmení a pan profesor možná nevěděl komu to zapsat.

Jinak se zápočty a zkoušky běžně objevovaly s několikadenním zpožděním, jak to vyučující ze sešitů přepisovali do počítače. Bylo to nepříjemné hlavně když získanými kredity bylo něco podmíněno (třeba vstup do rozvrhu).

To se mi taky stalo na postgraduálu. Měli jsme to rozložené na dva roky a co se týká zkoušek, měli jsme to dost volné, snad rok jsme na to měli. Onehdy nás vedoucí učitel začal upomínat, že se blíží konec zkoušek z jednoho předmětu a někteří se ještě vyzkoušet nenechali. V dalších dnech to zopakoval, už jmenovitě, padlo i mé jméno. Tak jsem za ním zašel s indexem (ono se to na postgraduálu jmenovalo jinak), že tam tu zkoušku mám. Tak zjistil, že zkouškový arch z toho dne někam založil.
:-):beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru