Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nezapsaný zápočet

Na studijním oddělení tohle řeší, pokud mají podle čeho (některé školy zrušily papírové indexy a student tak nemá v ruce žádný důkaz). Jinak to primárně řeší katedra a vyučující, který zápočet udělil, i když studijní může také.

Svého času jsem řešil podobnou situaci se zkouškou. Poté co mi přišel výhružný mail - Dostavte se okamžitě na studijní, hrozí vyloučení ze studia. Tak jsem přemýšlel co jsem mohl provést a napadla mě možná papírově nesplněná zkouška. Tak jsem došel na studijní, tam mi pani referentka moje podezření potvrdila, já ukázal, že to v indexu mám a ona, že musím na katedru. Tak jsem došel na katedru, tam jsem zastihnul přímo pana profesora (shodou okolností vedoucího katedry a proděkana), ten si to zapsal do poznámek, mezitím studijní zavřelo. Druhý den jsem došel na studijní a pani mě už vítala s tím, že mi to tam dopíše, já říkal, že jsem to už řešil na katedře, ona byla překvapená, že jsem někoho vůbec zastihnul (někdy se stávají zázraky) a ono to tam už bylo. Tahle situace tehdy vznikla tak, že jsme byli dva stejného příjmení a pan profesor možná nevěděl komu to zapsat.

Jinak se zápočty a zkoušky běžně objevovaly s několikadenním zpožděním, jak to vyučující ze sešitů přepisovali do počítače. Bylo to nepříjemné hlavně když získanými kredity bylo něco podmíněno (třeba vstup do rozvrhu).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny