Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kouření na bálkoně

Já už léta prosazuju, že kuřáci by měli používat hermeticky uzavřené komory s náležitou likvidací splodin.
Když to neni pod náma (ta pani už tam snad ani nebydlí, nebo přestala kouřit; občas ji potkávám v MHD), stačí kterýkoliv z balkónů v okolí (kuřáci to jistí a huí na obou stranách, aby bylo jedno, odkud zrovna fouká vítr).
Horší snad už jsou jen kuřáci na chodbě nebo záchodě. Taky nechápu, jak může být nahuleno v kočárkárně a že tam někdy bývá docela husto.

Pamatuju si na domovní řád z doby, kdy ještě byl vytištěný čitelně, tam bylo psáno, že společené prostory jsou nekuřácké (a to jsem ani nevěděl, že to je možná i balkón). Kuřáky to nezajímalo, možná to ani nečetli. Dneska je to čerým drobným písmem na tmavěmodrém ďubkovaném podkladu asi jako nápisy na některých výrobcích (to opravdu luštit nehodlám, i když jsem se chtěl nekdy podívat, jestli to tam stále je; spíš bych tipoval že není) obklopeno reklamami. Ale i kdyby to tam bylo, pochybuju, že by to někdo řešil, domovník je pohodář (proto je taky domovníkem dlouhá léta) a nikdo jiný tohle řešit nebude.

Ještě s těmi balkóny, někdy se říká balkón a je to ve skutečnosti lodžie (jedno je součástí konstrukce domu, druhé je na ní jen navěšené ale které je které už nevim), nemůže být nějaký zakopaný pes i v tomto slovíčkaření.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny