Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Auto Na splátky

Zdravím všetkých už som pár krát prispieval na tejto Poradni väčšinou som sa dočkal len hromady hlúpych poznámok takže si ušetrite svoj aj môj čas ďakujem. Každopádne k veci som nezamestnaný (ani neplánujem pracovať to pre mňa nie je ja som proste zvláštny celý život hrám videohry a to je tak všetko) každopádne už od mala milujem Autá a Lego hehe zbožňoval som ked som sa prevážal ako krpec v aute milujem sedany dá sa v nich pekne pospať hehe každopádne mám účet už od cca 15 rokov (asi) v Tatra Banke a tak ma napadlo myslíte si že by mi dali pôžičku ? teraz mám 20 rokov. Viem že si hovoríte ty kokos tak vyskúšaj ne či ti dajú pôžičku ale problém je že nemám Občiansky Preukaz kým som býval na Slovensku tak som si ho nevybavil a kedže posledné 3 roky bývam v Českej Republike a kvôli kúzelnému Covidu som nemohol ísť na Slovensko bez toho aby ma testovali ako pokusnú krysu (nie som sám posledné 2 roky sú krušné pre všetkých). Tak chcem vedieť čo si myslíte alebo nebankovka by mi možno prachy dala nechcem SuperŠport za 20 miliónov korún to nie skôr auto do 10 tisíc eur. No bohatého kamaráta ktorý by ma akože na oko zamestnal nemám jediný moji kamaráti sú tak 5 nerdi na Platforme Steam hehe takže to by nešlo. A kedže viem že moja rodina by za mňa zvládla splácať tých cca 200 euro mesačne (hold podoj blízkych alebo podoja teba hehe) tak so zadlžovaním sa by nebol problém neplánujem si narobiť exekúcie chcem len auto. Kedže môj život postupne stráca význam a môj posledný sen préjisť sa na športovom aute ktoré budem vlastniť sa mi ešte nesplnil a bohužial nie sme milionári čo si môžu kupovať veci v hotovosti skrátka chcem vedieť čo by ste mi poradili a aké mám šance díky za všetky rozumné rady k veci prajem vám pekný deň.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja neplánujem jazdiť pravidelne len občas a neviem prečo by som sa mal obťažovať s vybavovaním OP ke…
Tomasino 02.11.2022 23:14
Tomasino
Ok, Já jsem si to vybavil tak, že jsem pracoval, spořil, první auto (asi ze 6. ruky) jsem koupil za… nový
gilhad 03.11.2022 11:32
gilhad
Bohužiaľ nemám vodičský vlastne kebyže sa mám priznať tak som bol doteraz zavretý v izbe (vo svojej…
Tomasino 03.11.2022 00:19
Tomasino
Takže nemáš OP, nemáš řidičák, nemáš příjmy a chceš si koupit auto na splátky. Tak to hodně štěstí.…
Wikan 03.11.2022 08:03
Wikan
Myslíš zdravotní?
Jan Fiala 03.11.2022 08:47
Jan Fiala
Jasně, napsal jsem to špatně. nový
Wikan 03.11.2022 09:25
Wikan
Tak ako vidím nikto nepochopil že by som si ten OP dokázal vybaviť aj ten vodičský len mi to príde z…
Tomasino 03.11.2022 09:17
Tomasino
Jistotu, že dostaneš půjčku, nemáš nikdy. Bez OP máš ale naopak jistotu, že ji nedostaneš. Stejně ta… nový
Wikan 03.11.2022 09:28
Wikan
Navyše kebyže ma poznáte osobne tak by ste pochopili moje dôvody prečo mi je z práce špatne a neznáš… nový
Tomasino 03.11.2022 09:29
Tomasino
Když tu společnost nesnášíš, tak v ní nežij a nejlíp nežj vůbec, pokud nehodláš dělat nic užitečného… nový
gilhad 03.11.2022 11:51
gilhad
Znáš to přísloví s luštěninou a zdí....? nový
host 03.11.2022 11:54
host
som už docela na dne ked človek neustále uvažuje ako mnohý jednoducho uspeli a iný si žijú ako králi… nový
Karel04 03.11.2022 11:55
Karel04
Do čech se dá normálně dostat, takže vyřízení občanky už nic nebrání. (Také jsem vloni zařizoval obč… nový
ml1 03.11.2022 12:11
ml1
Ten život je ale vtipný jeden píše o bohatej rodine aj ked som napísal že tomu tak nie je druhý zase… nový
Tomasino 03.11.2022 21:23
Tomasino
Myslím, že nejsi ani genius ani zoufalec, ale jen lempl, který něco chce a nehodlá pro to nic udělat… nový
Karel04 04.11.2022 03:10
Karel04
Odpověď jsi dostal nesčíselněkrát: bez OP nedostaneš naprosto nic, na milion procent sichr. I ta ba… nový
ApoCalypse 04.11.2022 17:09
ApoCalypse
Pas mu nepomuze, protože neobsahuje adresu nový
Jan Fiala 05.11.2022 17:35
Jan Fiala
Richtig, když to probírám zpětně, pro plné ověření totožnosti, ať už bankou či nebankou, jsou ovšem… nový
ApoCalypse 07.11.2022 14:10
ApoCalypse
Tak ten rodný list by mít mohl, jestli ovšem neměl stejně líné rodiče, co by si pro něj museli dojít… nový
Karel04 08.11.2022 13:50
Karel04
Citát z klasika: Není radno výše pšoukat než kam může prdel koukat. Tak chlapče koukej jít makat a… nový
Yarda 04.11.2022 18:31
Yarda
Jako poradce ti poradím. 1) Podle mě jsi troll, nebo fakt líný a blbý lempl, ale ok, toto dejme str… nový
Vilaak 05.11.2022 20:10
Vilaak
V tvém případě bych si vzal lichvu to je v podstatě "půjčka" kde se neeviduje bankovní historie a zí… nový
Whatever 10.11.2022 21:24
Whatever
Souhlasím, tím bude od tazatele jednou pro vždy pokoj... poslední
ApoCalypse 11.11.2022 12:44
ApoCalypse

Ja neplánujem jazdiť pravidelne len občas a neviem prečo by som sa mal obťažovať s vybavovaním OP ked nemám istotu že mi nejakú pôžičku dajú to za prvé. A za druhé písať nach mi to auto kúpi rodina to úplne nepôjde kedže nikto z nich by si na seba nezobral úver/pôžičku ale peniaze by mi mesačne dávali. Ale je vidno že to väčšina z vás nedočítala pretože som tam zdôraznil že nie sme milionári ale čo dodať asi som čakal reakcie ala môj známy si to vybavil tak a tak ale namiesto toho je tu hromada zbytočných komentárov o turovani v garáži a pod no čo asi to bola strata času...

Ok, Já jsem si to vybavil tak, že jsem pracoval, spořil, první auto (asi ze 6. ruky) jsem koupil za platbu v hotovosti, druhé taky tak a třetí platbou z účtu. Co se půjček týče, tak jen stavební spoření na byt v Praze a to už mám dávno splacené. Kreditku splácím každý měsíc v plné výši, takže je to bez úroků (Jo, mohl bych to platit rovnou debitkou, ale kvůli rizikům raději takhle... ).
Co se mojich známých týče, tak to mají taky tak podobně.
Dětské sny si postupně plním taky. Za své a bez půjček.

Bohužiaľ nemám vodičský vlastne kebyže sa mám priznať tak som bol doteraz zavretý v izbe (vo svojej bubline posledných 5 rokov hehe) a nerobil som nič iné než že som hral videohry a počúval hudbu z 90 rokov. No teraz mi je zo mňa tak nejak zle kedže som si nesplnil jediný sen ktorý som mal už od snad 5-6 rokov a to vlastniť auto ktoré sa mi bude páčiť a bude ma baviť. A teraz som pozeral ceny autoškoly uff sakra to je docela drahé rýchlokurz až 1000 eur a klasický 3 mesiace+ 750 eur, vzpomínam si ked si Matka vybavovala vodičský stál ju asi 300-350 eur tak nejak a to bolo len 10 rokov dozadu. Všetko šlo strašne cenou hore aj to Lego už toľko nekupujem bolí ma dávať 120 euro za sety ktoré by normálne stály tak 70-80 keby sa predávali pred 10 rokmi... každopádne len dodám že mám super rodinu a to z dojením bol len vtip hehe (aby si tu niekto z vás nemyslel že som totálny parchant) takže tak.

Tak ako vidím nikto nepochopil že by som si ten OP dokázal vybaviť aj ten vodičský len mi to príde zbytočné ak nemám istotu že by som potom dostal skutočne tú pôžičku ale to stranou. Zaujímali ma šance na pôžičku pre človeka ktorý nikdy nepracoval no má peniaze na splácanie k dispozícii v podobe rodiny a je mi úplne jedno že si tu píšete že som zralý na cvokárnu atd atd každí je nejakí toľko k tomu len dodám, peace.

Navyše kebyže ma poznáte osobne tak by ste pochopili moje dôvody prečo mi je z práce špatne a neznášam túto odpadkovú spoločnosť v ktorej žijem. Mám toho mnoho ako napríklad že môj foter je eurovi milionár ale nikdy som sa s nim nestretol ani som ho nikdy nevidel (myslím že ho radšej ani nechcem vidieť) a nič som od neho nedostal, Ďalej som nízky nebál by som sa povedať malý a poslednú dobu ma trápia depresie už tak 2 roky. A auto by mi skrátka zdvihlo náladu tak to je pretože som už docela na dne ked človek neustále uvažuje ako mnohý jednoducho uspeli a iný si žijú ako králi a ja si nemôžem kúpiť ani hlúpe lacné auto seriózne 10 tisíc euro je v dnešnej dobe nič videli ste už ceny bytov v Prahe/Bratislave to je extrém. Každopádne som len toto chcel dodať aby ste aspoň mali kontext môjho postoju k životu aj ked to tu aj tak nikoho nezaujíma...

Když tu společnost nesnášíš, tak v ní nežij a nejlíp nežj vůbec, pokud nehodláš dělat nic užitečného, jen vysávat všechny okolo, zejména tu společnost, kterou tak nesnášíš.
Dobré věci nevznikají jen tak samy od sebe bez práce, tak nevidím důvod, aby je měl na úkor těch, kteří se nějak přičiňují.
Každý, kdo uspěl, tomu musel dát spoustu práce, což se týká dokonce i podvodníků.
Jen tím, že ses narodil a od té doby 20let jen vysáváš okolí sis zatím nic nezasloužil a nevidím důvod, proč by ti měl někdo něco vůbec dávat.

som už docela na dne ked človek neustále uvažuje ako mnohý jednoducho uspeli a iný si žijú ako králi a ja si nemôžem kúpiť ani hlúpe lacné auto

Tak když neplánuješ začít pracovat, vyřídit si doklady taky nehodláš a jen se válíš doma, tak opravdu nezbývá než závidět ostatním, že se mají líp. To ti mohlo ale dojít a nemusíš hledat rady jinde. Až to rodinu přestane bavit a přestane s dotacemi a kapesným, budeš to muset přehodnotit. Jenže pak nebudeš shánět peníze na auta, ale na jídlo a bydlení.

Do čech se dá normálně dostat, takže vyřízení občanky už nic nebrání. (Také jsem vloni zařizoval občanku v době největšího lockdaunu (pani měla děsný strach, aby na fotce nebyl ani kus roušky (musel jsem ji opravdu sundat, nestačilo shrnout), ale šála a šosy od bundy nevadily, vysvětlení jsem nedostal, proč v koutku fotky nevadí zimní bunda, ale rouška ano), já blbec jsem si přečetl tu zprávu, že nemáme zatěžovat úřady a radši chodit s prošlou občankou přečetl až zpětně, ani na úřadě nic nenamítaly.) No ale stanné právo už skončilo, teda to kovidové, máme tu ještě ukrajinské, teda jestli ho politici prodloužili (ale to by nám nemělo vadit, to je prý jen formalita, která se občanů vůbec nedotkne, jak říkali).
Proč teda nepožádáte svoji bohatou rodinu, aby vám na auto přispěla. Ostatně ono bez občanky stejně těžko budete jezdit, takže až si budete vybavovat řidičák, vezměte to dohromady s občankou.

Ten život je ale vtipný jeden píše o bohatej rodine aj ked som napísal že tomu tak nie je druhý zase o závidení fakt sorry ale ja neviem čo to je závisť touto schopnosťou nedisponujem navyše kto sa bavil o príživníctve a podobných hlúpostiach doslova nechápem ten prístup ľudí máš 18 neštuduješ tak padaj z domu ľudia sa správajú viac ako zvieratá ktoré vyháňajú svoje potomstvo aj ked má človek omnoho väčšiu inteligenčnú kapacitu docela smutné. Ale spät k tématu nedostal som zrovna žiadnu odpoveď k veci len hromadu zbytočných scestných komentárov na moju osobu a to bez toho aby ste ma vôbec spoznali to mi pripomína školu lol tam to bolo podobné tiež sa všetci na mňa dívali ako na podivína len preto že som slušne sedel v lavici a nechcelo sa mi z nikým zbytočne komunikovať a vždy som si robil len svoje... Každopádne to je tak asi všetko príde mi zbytočné ďalej strácať čas každý (dokonca aj taký blázon ako ja) vie že život nie je ľahký ale ja som doslova nikdy od tohto systému nedostal nič len hromadu problémov za vymeškané hodiny v škole v ktorej som sa cítil asi ako génius v pomocnej škole a ja som nebol jeden z pomocných hehe. Tak nejak mi to príde celé vtipné neboť jak se narodíš tak i zhyneš a u mňa to platí dvojnásob každopádne hold mám smolu že nemám barák ktorým by som mohol ručiť ani nič iné a nemám ani bohatých oboch rodičov len jedného parchanta ktorý pre mňa nič neurobil škoda že nepoužil kondom mohol som mat o starosť menej a nemusel som teraz vylievať svoju zúfalosť na tejto stránke...

Odpověď jsi dostal nesčíselněkrát:

bez OP nedostaneš naprosto nic, na milion procent sichr. I ta banka, kde můžeš mít účet BUDE požadovat jako absolutní minimum ověření totožnosti, takže OP nebo pas. Na půjčku nikdy není nárok, takže nikdy nedostaneš záruku. Bez OP máš jedinou záruku, nikdo, ani banka ani nebanka se s tebou nebude bavit vůbec.
Natluč si to do kedlubny, vytáhni hlavu z řiti a zapomeň na to, jednou provždy.

Jako poradce ti poradím.

1) Podle mě jsi troll, nebo fakt líný a blbý lempl, ale ok, toto dejme stranou.
2) Po vyřízení OP si můžeš požádat o půjčku bez dokládání příjmu, často je hranice někde do 20 000€. Nicméně tam chtějí znát tvou práci a příjem. Tam "můžeš" lhát.
- Pokud se bude splácet, jsi OK.
- Pokud se splácet nebude, můžeš naplnit skutkovou podstatu podvodu, jít do exekuce a možná i do vězení. Tak si to riskni. ;)

Ať už jsi troll nebo fakt jen lempl co nechce makat - nechtěl bych tě potkat v životě. Takové nemakačenko a líné hovado si nezaslouží nic.

V tvém případě bych si vzal lichvu
to je v podstatě "půjčka" kde se neeviduje bankovní historie a získá ji v podstatě každej
jednoduše si "půjčíš" danou částku a sjednáš si datum třeba za rok kdy pak splatíš jen o něco málo míň
výhoda lichvy je že když si to schopně okecáš tak ve finále nemusíš splatit vůbec nic a zůstanou ti prachy
rozhodně doporučuju v tvém případě ;)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...