Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Už Nevládzem Ďaľej

Tak vás zdravím chcel by som (ja neviem asi si tu vyliať srdce) niečo o sebe povedať som 20 ročný týpek ktorý nikdy nepracoval žijem z rodinou (hlavne s Matkou) a neplánujem opustiť hniezdo ako sa hovorí. A nikdy v živote som nerobil nič iné než len hral videohry a v poslednej dobe pozerám hromadu seriálov na strednú som nechodil mám len základnú ale tá ma vážne nebavila. Každopádne pomaly strácam tak nejak cestu hm ako by som to skrátka neviem pripadám si sám tak nejak nezapadám do tejto konzumnej spoločnosti som skôr ako kocka v obrovskom stroji plnom nekonečného množstva ozubených koliesok a ja skrátka nezapadám no povedal by som skôr úmyselne. Vysvetlím to som nízky vážne nízky 164-165cm a pomaly ma to zabíja (psychicky) a mám povahu ako jeden s možno miliardy ľudí doslova a pomaly s tej samoty a smutku (už také dobré 2 roky) začínam mat sklony k samovražde. A som asi naivní ale ja verím v skutočnú lásku ale tá asi neexistuje všetko je len o peniazoch a chtíči bohužiaľ taký jedinci ako ja ktorý neberú život príliš vážne a využívajú možnosti ktoré majú k dispozícii v tomto prípade moja rodina teda sú radi doma a vlastne sa hlavne bavia tým čo ich teší a nestrácajú čas keď nemusia tak asi nemajú šancu nájsť holku ale len ma zaujíma aké má šance niekto ako ja na vzťah atd ?. Dík že ste mi venovali váš čas zatiaľ sa majte.

to už bylo tady: https://zivot.poradna.net/questions/3151023-psychicke-problemy - pokud cítíte potřebu něco dopsat, směle do toho, ale nezakládejte nové téma. (Kurt)

Předmět Autor Datum
Jdi něco dělat a ono tě to srovná.
Kyncl 22.11.2022 09:45
Kyncl
som 20 ročný týpek ktorý nikdy nepracoval žijem z rodinou (hlavne s Matkou) a neplánujem opustiť hn… poslední
HPET 22.11.2022 11:00
HPET

som 20 ročný týpek ktorý nikdy nepracoval žijem z rodinou (hlavne s Matkou) a neplánujem opustiť hniezdo

Osobne bych se v tvem veku stydel se nechat zivit matkou a nic neprispivat na domacnost.

začínam mat sklony k samovražde

Sebevrahove se o sebevrazde nabavi, ti jdou na vec, v tvem pripade jde jen o znouzecnost protoze neumis najit jinou moznost jak se z tve situace vyhrabat.

A nikdy v živote som nerobil nič iné než len hral videohry a v poslednej dobe pozerám hromadu seriálov

Zil jsi uzavreny a izolovany mimo realitu (spolecnost) tak si ted jako dite co poprve vidi svet.
Coz je tedy i reseni, chod vice mezi lidi, zacni pracovat, zkusit to muzes ruce ti neupadnou neboj a tvou situaci to jen zlepsi zivot ma co nabidnout uvidis a v depkach doma muzes sedet dycky.

Zpět do poradny Nahoru