Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno športová obuv Gore-tex(GTX)

Gore-tex je dobrej, taky jsem měl jedny boty s jejich membránou a výborný. Akorát se z toho postupem času stala značka a dneska se za Gore-tex připlácí, takže se to moc nevyplatí a některé firmy si teda začaly raději dělat vlastní membrány, přitom princip je podobný.
Problémy se zanášením membrány vlastním potem byly a budou, nicméně není to nic tak hrozného a bota se dá jednou za čas propláchnout vodou a nechat usušit.

dlho trvalo kým sa vysušili

Tak to vypadá spíš na nekvalitní obuv než na problém Gore-texu.

Já nosim už jedině boty od Garmische, membránu si dělají vlastní. Ostatním je ale necpu, protože každý má nohu jinou a každému sedí jiná bota. Mně jejich boty sedí svou šířkou na noze dokonale a to je mnohem důležitejší než studovat použitou membránu a podobný nesmysly.

Takže, pokud ti boty od Salomonu na noze sedí, ber je, je to dobrá obuv, pokud ne, poohlédni se jinde.

Například hodně široké boty dělá Prabos. Používají Gore-tex. Já jejich boty taky měl a strašný, nechtěl bych to podruhý! Přitom ale jsem mluvil s několika lidma, kteří zase jedině boty od nich, že prostě nic lepšího neexistuje. Jen to potvrzuje to, že bota člověku musí padnout na nohu a nějaké "texy" jsou naprosto podružné.

Nebo jak už tu je, tak Merrell si také lidi chválí. U tich mám zajímavost, že si je chválí dva známí, jeden má úzkou nohu a druhý širokou a každý z nich tvrdí naprostý opak (perfektní široké boty, perfektní úzké boty), tak je možný, že dělají různé šířky, což teda u jiných výrobců neznám.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny