Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno športová obuv Gore-tex(GTX)

Nazdar, má niekto skúsenosť ohľadne Gore-tex(GTX)? Budem potrebovať nové športové topánky prevažne na jar/jeseň. Začal som hľadať a znova všade tie GTX. Ja totiž mám jednu jedinú skúsenosť a zrovna moja skúsenosť je negatívna. Šlo o topánky za 50-60€ a mali GTX membránu. Takmer vôbec to neprepustilo vlhkosť, dlho trvalo kým sa vysušili a pri nosení len samé problémy. Lenže je to len jedna skúsenosť. Má niekto pozitívnu skúsenosť napríklad na drahšie od Salomon? Vopred ďakujem...
https://www.sportrysy.sk/salom.x-ward-leather-gtx-dlicgrblackol
https://www.sportisimo.sk/salomon/x-reveal-2-gtx/588833

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Gore-tex som vylúčil a vzal som https://www.sportisimo.sk/adidas/eastrail-2-r.rdy/498489/?varianta=2… poslední
KMX 14.03.2023 11:47
KMX

Gore-tex som vylúčil a vzal som https://www.sportisimo.sk/adidas/eastrail-2-r.rdy/498489/?varianta=2207167 v čierno/modro/sivej vyzerajú aj pomerne dobre. Už ich mám doma a vyzerajú kvalitné a síce nemajú GTX čo je podľa mňa výhoda ale majú R.RDY čo je podľa výrobcových stránok nepremokavosť. Môžem to aj potvrdiť, určite to neprepustí v prednej časti vodu. Nepotrebujem ultimátnu nepremokavosť, stačí ak to zvládne pokryť bežný dážď. Nebudem v tom brodiť rieky :-)
Tieto topánky sú dosť tuhé a pevné čo beriem ako veľké plus, nie sú ale menej pohodlné. Mal som predtým adidas terrex tracerocker a tie boli dosť voľnejšie, vydržali 4 roky a už sú dosť zničené. Ešte 1-2 roky a končia úplne. Tieto čo som vzal teraz vyzerajú že vydržia minimálne 5-6 rokov.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru