Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nespravedlivé jednání ze strany učitelky

Diktuje nám obrovské množství textu, které se máme naučit nazpaměť (učivo lze vysvětlit i jinak). Vadí jí, když ji někdo opraví, pokud se jedná o faktickou chybu. Bezdůvodně dává pětky. Řekla, že španělská chřipka vznikla ve Španělsku (když jsem ji opravila, řekla mi, že má pravdu ona, protože to viděla v nějakém dokumentu, a proto má pravdu). Ale lze u ní vypozorovat i to nějaké vyhoření. To chápu, ale její jednání neakceptuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Zrovna nedávno to bylo v rádiu, španělská chřipka má se španělskem společné jen to, že španělsko o n…
ml1 21.03.2023 14:36
ml1
Můj synovec měl na základce problém s učitelkou matematiky. Nejen on, prakticky celá třída, protože… nový
Prasak 21.03.2023 17:28
Prasak
O epidemii chřipky se psalo prvně ve Španělsku jelikož to se Světové války neúčastnilo a nebyla tam… poslední
nerady 21.03.2023 19:32
nerady

Zrovna nedávno to bylo v rádiu, španělská chřipka má se španělskem společné jen to, že španělsko o ní informovalo jako první (onemocněl jí a snad na ní umřel i nějaký člen královské rodiny, byly tam toho tehdy teda plné noviny), protože všude jinde byla válka. Taky jsem v nějakém dokumentu (vetřelci dávnověku) viděl, že ji k nám prý přinesli ufouni stejně jako ebolu a mor a vůbec všechny velké epidemie (před epidemiemi vždy bylo nějaké to ufo-pozorování a našly se i nějaké malby jak bůh seje sémě zkázy, což byla nepochopená technologie a ve skutečnosti to byli mimozemšťani). Ten dokument byl z doby před kovidem, takže tam na ufouny sváděli jen epidemie od středověku po ebolu (ta ebola nemohla být tak dávno, pamatuju ještě varovné cedule třeba na nádražích, které se pak přelepovaly těmi kovidovými). Ještě že pani učitelka nesleduje tyhle dokumenty, to byste se teprve dozvěděli věci.
Ale předpokládám, že problém neni v téhle jedné věci.
Co si pamatuju, tak na základce byl učitel jako bůh nebo aspoň papež (neni tomu tak dávno, co byl dekret o neomylnosti papeže zrušen, čili dneska se může mýlit i papež). Ochotu uznat nějaký ten omyl jsem pozoroval až na střední škole. Na vysoké jsme ještě byli chváleni za podobná upozornění.

Je otázkou, jestli s ní má problém víc lidí, protože pak to jistě bude někdo řešit. Pamatuju třeba na střední, kdy si s náma přišel jen tak nezávazně o přestávce pokecat ředitel, co to má znamenat, že všichni máme čtyřky, to je velmi podezřelé. Tak mu jeden spolužák vylíčil pana učitele. A asi to s ním nějak vyřešil, protože pak se to zepšilo. Ale to bylo na střední, kde všechno pěkně fungovalo, měli jsme zastání u třídního i u ředitele. My žáci jsme tvořili výborný klektiv. Učitelé taky tvořili dobrý kolektiv. Na základce nic takového nebylo.

Můj synovec měl na základce problém s učitelkou matematiky. Nejen on, prakticky celá třída, protože nebyli schopni učivu porozumět. A když je na tom blbě celá třída, je to hodně podezřelý. Naštěstí v deváté třídě dostali někoho jinýho a zázrak, děcka to začaly chápat. A jako stěžejní předmět pro příjímačky na střední školy by nepochopení matematiky znamenalo, že jeden učitel zničí život dvaceti děckám.

O epidemii chřipky se psalo prvně ve Španělsku jelikož to se Světové války neúčastnilo a nebyla tam cenzura tisku. Ostatní země byly ve válce a noviny ovlivňovala cenzura, která byla ve všech státech zapojených ve válečném konfliktu a proto se o tom nesmělo psát. Chřipka se díky válečnému konfliktu šířila po celém světě. Ještě před rokem 1990, když jsi zašel na nějaký starý hřbitov tak to bylo docela poznat. U nás na hřbitově zemřelí v té době zabrali jednu šestinu hřbitova. Ještě k problému s učitelem. Za nás nebyl žádný chytrý telefon a stížnost u rodičů byla k ničemu, tak jsme to řešili po svém. Jednomu učiteli jsme dva roky po sobě sklidili všechna jablka na jeho zahradě. Na učňáku nás takový učitel učil češtinu a tělocvik. Při tělocviku se také hrál hokej, no a naražení na mantinel odnesl zlomenou nohou a rukou. Na střední jsme to řešili tak, že i ti co to věděli dělali, že to nevědí a celá třída měla pětky. Řediteli pak nezbylo nic jiného než to řešit jeho stažením z naší třídy.:-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru