Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Tipy na výlet - západní Slovensko

Ahoj,
chtěli bychom v létě navštívit pár míst na Slovensku, ale tak nějak v rozsahu jednoho dne, tj. dojezd autem/vlakem tam i zpět. Výchozí bod dejme tomu Brno.

Co mám v plánu:
- hrad Beckov, nebo Čachtice, možná oboje, je to kousek od sebe. Je tam něco v okolí ještě k vidění? Abychom to neměli jen hop tam, hrad, hop zpět. Archeoskanzen v Modré u Hradišťa jsme už navštívili. Nemusí to být vše nutně na Slovensku, ale i něco po cestě. Buchlovice/Buchlov už známe.

- Bratislava - mrknout na hrad, ale co dál? Děcka by jen takový chození po městě nebavilo. Děvín - možná, ale dostat se tam bude už komplikovanější, chceme do Blavy vlakem, takže po městě MHD. Děcka by chtěly omrknout ZOO, takže tam se dostaneme snadno busem. Ale k tomu MHD v Bratislavě, máte na SVK nějakou aplikaci do mobilu na veřejnou dopravu, podobně jako u nás IDOS? Určitě jo.

Již jsme byli v Trenčíně. Bojnice je trochu dál, ale to si nechám na jindy, příliš hradů a zámků v jeden den je prostě moc. Obecně nás zajímají hrady, zámky, jeskyně, přírodní zajímavosti, ne však celodenní pěší tůry, na to jsem línej a asi mám v řiti kolena :-(

Díky za tipy

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny