Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem co je za stať

Co je ústřednim.motivem tohoto proslovuv? (Je to i natočene na video 2minuty asi). to je nějaké trolení? Fantasmagorie nebo těm.lidem hrabe?
?

Zdravím vás, svobodné lidské bytosti, a chtěla bych se s vámi podělit o výzvu, kterou jsem napsala na poput Miloše z rodu Čechů. Nebuď jsem byla předvolaná před soud za údajný uvěrový podvod, protože jsem před rokem přestala splátit splátky bandce, když jsem zjistila, že je to podvod a banky nemají ani licenci, ani peníze, které nesmějí půjčovat, můžou pouze prodávat produkty. Takže jsem vystupovala jako svobodná lidská bytost klidně a sebevědomně, vyhradila jsem si svá práva, předložila jsem jim prohlášení o životě, doložila jsem rodný list své mrtvé právní fikce, požadovala jsem o doložení jurisdikce, zdá, má soudkyně mandát sloudit živou lidskou bytost.

Tu jsem samozřejmě nedostala, představila se jenom svým jménem a že je soudkyně tímto haslem. Prohlásila jsem se vykonavatelem a jediným dětícem zákoneho majetku své fikce, soud jsem stanovila správcem tohoto majetku a přesto se mnou bylo jedná, no jako s otrokem, a nepustili mě pak posléze ani ke slovu. Předložila jsem jim také výpisy s Dans, že soud je obchodní firma, Česká republika je firma, že s nimi nemám smlouvu, nebuď nejsem občan.

Jána Slyzáková, s titulu Božské osoby, Božské důvěře, jako hlavní vykonavatel a výhradní majitel duše, mysli a těla. Já, Ivana Mrázková Pintnerová, psáno kvantovou gramatikou a malými písmeny. Jako jediný dědic zákoneho majetku fikce Ivana, psáno velkými písmeny.

V souhladu s posvátnou smlouvou Pactum De Singularis Caelum vás vyzývám, abyste odstoupila z funkce samosoudkyně. Ať je známo celé minulosti, přítomnosti i budoucnosti, že nejposvátnější smlouva známá jako Pactum De Singularis Caelum, známá také jako smlouva jednoho nebe, je zjevena, prokázána, registrována, zaznamenána, posvěcená, doložena a uzákoněna v celém nebi a vesmíru jako první a nejvyšší dohoda mezi všemi dohodami Pactum De Singularis Caelum byla také uzákoněna jako nejposvátnější a nadřazená smlouva mezi všemi žijícími bytostmi vyššího řádu, které existují v galaxii Mlečná dráha a to včetně. Ignorovala jste mé právo na sebeurčení jako svobodná živá lidská bytost, na které mám v dle Deklarace lidských práv článek 6 zákonné právo, čímž jste se navíc dostali do diskriminace.

Z uvedených důvodů, Jana Slezáková, vám uděluji smluvní pokutu 260 uncí zlata, která bude v příloze tohoto remedy nápravit a je splatná do 10 dnů od jedné doručení.

Předmět Autor Datum
Oni to bohužel myslí vážně.
Wikan 05.01.2024 17:25
Wikan
Souhrn od AI (copilot s ChatGPT 4) Váš text je v podstatě výzvou k odstoupení soudkyně, která vás s…
Jan Fiala 05.01.2024 17:29
Jan Fiala
Tak to je dost slušný.
Wikan 05.01.2024 17:36
Wikan
Dočetl jsem to ke slovu "poput", dál se takovým blábolem nemíním zabývat...
host 05.01.2024 18:37
host
Jsem na tom uplne stejne :-D
merlouska 05.01.2024 23:38
merlouska
Je to poriadna volovina! Žiadna "zmluva" Pactum De Singularis Caelum totiž neexistuje - len niekto s…
yYy 05.01.2024 19:24
yYy
AI ještě moc česky neumí.:-D
Karel04 05.01.2024 21:00
Karel04
To je tahle kráva: https://dodiri.cz/2024/01/04/svobodna-lidska-bytost-%F0%9F%87%A8%F0%9F%87%BF/
Prasak 06.01.2024 00:59
Prasak
Ta by se Chocholouškovi líbila.:-D Tohle mít doma, tak se jdu ihned utopit.
Karel04 06.01.2024 11:53
Karel04
Zajímavé., tohle je asi nějaký "reprint" ze zdroje na "rage web". Já to našel na webu hrdinovestecko… poslední
jort 06.01.2024 14:14
jort

Souhrn od AI (copilot s ChatGPT 4)

Váš text je v podstatě výzvou k odstoupení soudkyně, která vás soudila za údajný úvěrový podvod. Tvrdíte, že jste svobodná lidská bytost, která není podřízena zákonům České republiky, protože je považujete za firmu. Také tvrdíte, že jste jediným dědicem a vykonavatelem své právní fikce, což je termín, kterým označujete svou osobu, která je zapsána v registrech státu. Tvrdíte, že jste podepsali smlouvu s Bohem, která se nazývá Pactum De Singularis Caelum, a která vám dává právo na sebeurčení a svobodu. Na základě této smlouvy požadujete, aby soudkyně odstoupila z funkce a zaplatila vám pokutu 260 uncí zlata.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru