Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem co je za stať

Co je ústřednim.motivem tohoto proslovuv? (Je to i natočene na video 2minuty asi). to je nějaké trolení? Fantasmagorie nebo těm.lidem hrabe?
?

Zdravím vás, svobodné lidské bytosti, a chtěla bych se s vámi podělit o výzvu, kterou jsem napsala na poput Miloše z rodu Čechů. Nebuď jsem byla předvolaná před soud za údajný uvěrový podvod, protože jsem před rokem přestala splátit splátky bandce, když jsem zjistila, že je to podvod a banky nemají ani licenci, ani peníze, které nesmějí půjčovat, můžou pouze prodávat produkty. Takže jsem vystupovala jako svobodná lidská bytost klidně a sebevědomně, vyhradila jsem si svá práva, předložila jsem jim prohlášení o životě, doložila jsem rodný list své mrtvé právní fikce, požadovala jsem o doložení jurisdikce, zdá, má soudkyně mandát sloudit živou lidskou bytost.

Tu jsem samozřejmě nedostala, představila se jenom svým jménem a že je soudkyně tímto haslem. Prohlásila jsem se vykonavatelem a jediným dětícem zákoneho majetku své fikce, soud jsem stanovila správcem tohoto majetku a přesto se mnou bylo jedná, no jako s otrokem, a nepustili mě pak posléze ani ke slovu. Předložila jsem jim také výpisy s Dans, že soud je obchodní firma, Česká republika je firma, že s nimi nemám smlouvu, nebuď nejsem občan.

Jána Slyzáková, s titulu Božské osoby, Božské důvěře, jako hlavní vykonavatel a výhradní majitel duše, mysli a těla. Já, Ivana Mrázková Pintnerová, psáno kvantovou gramatikou a malými písmeny. Jako jediný dědic zákoneho majetku fikce Ivana, psáno velkými písmeny.

V souhladu s posvátnou smlouvou Pactum De Singularis Caelum vás vyzývám, abyste odstoupila z funkce samosoudkyně. Ať je známo celé minulosti, přítomnosti i budoucnosti, že nejposvátnější smlouva známá jako Pactum De Singularis Caelum, známá také jako smlouva jednoho nebe, je zjevena, prokázána, registrována, zaznamenána, posvěcená, doložena a uzákoněna v celém nebi a vesmíru jako první a nejvyšší dohoda mezi všemi dohodami Pactum De Singularis Caelum byla také uzákoněna jako nejposvátnější a nadřazená smlouva mezi všemi žijícími bytostmi vyššího řádu, které existují v galaxii Mlečná dráha a to včetně. Ignorovala jste mé právo na sebeurčení jako svobodná živá lidská bytost, na které mám v dle Deklarace lidských práv článek 6 zákonné právo, čímž jste se navíc dostali do diskriminace.

Z uvedených důvodů, Jana Slezáková, vám uděluji smluvní pokutu 260 uncí zlata, která bude v příloze tohoto remedy nápravit a je splatná do 10 dnů od jedné doručení.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To je tahle kráva: https://dodiri.cz/2024/01/04/svobodna-lidska-bytost-%F0%9F%87%A8%F0%9F%87%BF/
Prasak 06.01.2024 00:59
Prasak
Zajímavé., tohle je asi nějaký "reprint" ze zdroje na "rage web". Já to našel na webu hrdinovestecko… poslední
jort 06.01.2024 14:14
jort

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru