Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak poznám jestli sem psychopat?

Neřekl bych že jsi psychopat. Je to normální reakce do jisté míry. Člověk vidí co vše je pácháno a co se děje přes internet a je přesycen vjemy že už mu to začíná být jedno. A je to pravda. Na světě je nás hodně. Člověk se musí zaměstnat. Jinak by se zbláznil z toho kolik špatného se děje. Naštěstí si musí člověk uvědomit že na 1 špatnou věc je tucet krásných věcí které akorát nejsou natočeny na video a špatně se z nich dělá titulek.

Je psychopat doktor který už viděl 100 litrů krve a nepanikaří když se někomu něco stane ? Nebo už je čistě apatický k těmto věcem protože už to zažil ?
Pro tebe to byla jen další zpráva v televizi nebo na internetu.

Zvířata a děti jsou nevinné. Proto fascinují a přitahují lidi. Ony totiž za nic nemůžou a dělají jen to co mají v instinktu přežití. Neví co je to politika, vražda, intriky, bulvár atd atd.
Troufám si říct že velké procento lidí ve světě má stejné myšlenky jako ty. Mě nevyjímaje. Jsme přemnožení. Logickým postupem určitě člověk dojde k tomu že když lidská rasa páchá zlo tak čím méně jí bude tím snad bude lépe.

Navíc druhů psychopatie podle wiki je mnoho. I přehnané city mohou být psychopatie.

Důležité je si zachovat lidskost a morálku a nepřisvojit si špatné vlastnosti. Jinak řečeno nepřemýšlej nad tím tolik :-D
Kdo hledá najde. Jestli hledáš důvody proč jsi psychopat tak je určitě najdeš. Stejně jako vedoucí když tě chce vyhodit z práce tak si najde důvod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny