Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dá se někde najít seznam výrobků, které se před rokem 1990 vyráběly v ČSSR

Bylo by dobré si to po sobě přečíst co jsi napsal. Také bych rád věděl co jsem ti provedl, že mě hned v prví větě napadáš.
Co se týká mojí osoby tak jsem před rokem pracoval jako dělník a v KSČ nikdy nebyl. Moje prarodiče se režim snažil v roce 1953 rozkulačit nicméně se mu to nepovedlo. Píšeš tam některé věci, které nerozporuji a ani nehodlám rozporovat zbytek. Proč to bylo před rokem 1990 tak jak to bylo určovalo několik věcí: železná opona, přítomnost sovětských vojsk v naší republice, výdaje na armádu 7,5% HDP (nyní necelá 2%), republika byla bez dluhů, byla povinnost pracovat, byli političtí vězňové, povinnost ve vězení pracovat atd., nic nezveličuji a ani nic nepopírám. Jen porovnávám situaci kdy jsem chudý a žiji bez dluhů a nebo si hraju na bohatého a dluh stále navyšuji bez toho abych to řešil, což se nyní již více jak 20 let děje v naší republice.:-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny