Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kolega v práci mi natáčí nohy

Dobrý den,

mám takovou delikátní věc, s kterou si nevím rady. Zjistila jsem, že mi kolegy v práci na poradě případně v kuchyňce natáčí nohy telefonem když mám sukni. Všimla si toho moje kolegyně a nyní to taky pozoruji. V životě bych to do něj neřekla, ráda si s ním povídám, ale tohle se mi nelíbí, hlavně by mě zajímalo, co s těmi videi dělá. Nevím je možné, že to třeba i někde sdílí.
Když to budu řešit oficiálně, je možné, že ho vyhodí (ale to bych mu nepřála) a navíc, protože jsme japonská společnost nám zakážou nosit sukně nad kolena. Když mu to řeknu, asi to i zapře a bude to takový mezi námi trapný. Tak co s tím?

Předmět Autor Datum
Takže s ním to řešit nechcete a s vedením taky ne. Tak to se obávám, že řešení nemá.
Wikan 02.09.2024 11:17
Wikan
Nosit hnusné punčochy asi taky není řešení, že?
kotas 02.09.2024 11:39
kotas
když mám sukni. Tak zacni nosit teplaky. I kdyz pro mne to je jen dalsi trolovani.
HPET 02.09.2024 11:40
HPET
To by jí zas ty nohy nebyly vidět ...
kotas 02.09.2024 11:45
kotas
já jen jestli někoho napadne nějaké řešení nekonfliktní, nějak to vyřešit oklikou, kromě teda nošení…
kolegyne 02.09.2024 11:50
kolegyne
Tak tomu bych vyřešení problému teda neříkal. Za mě je pořád nejklidnější řešení si to vyříkat přímo…
Wikan 02.09.2024 11:56
Wikan
Já bych se mu "pomstil" a začal si taky natáčet jeho nohy. :-)
host 02.09.2024 13:26
host
a nevíte ještě někdo jestli jde zjistit zda moje nohy nekolují někde po sítích? nebo třeba na tom i…
kolegyne 02.09.2024 14:32
kolegyne
Pokud nejsou něčím speciální, tak těžko.
Wikan 02.09.2024 14:44
Wikan
Pokud je na nějaké síti najdete, tak kolují. Pokud je nikde nezahlédnete, tak stejně nevíte, zda nej…
gilhad 02.09.2024 14:54
gilhad
no je pravda, že jen když jsem zadala na instagram #legs, tak vyjelo takových nohou, že nechápu, pro…
kolegyne 02.09.2024 15:09
kolegyne
Když mu to řeknu, asi to i zapře a bude to takový mezi námi trapný. Takže ti to asi až tak nevadí.…
Prasak 02.09.2024 17:32
Prasak
Prostě ho soukromě upozornit, že jestli toho nenechá a nevysvětlí důvod, tak s tím jdete na vedení s…
Karel04 02.09.2024 18:02
Karel04
Taky si myslím, že půjde o upskirt.
L-Core 02.09.2024 19:52
L-Core
Ať ho kolegyně při natáčení vyfotí. Vytiskneš, dáš mu to na stůl. Bude vědět že víš... poslední
Karel__ 03.09.2024 11:31
Karel__

já jen jestli někoho napadne nějaké řešení nekonfliktní, nějak to vyřešit oklikou, kromě teda nošení kalhot...ono v těch vedrech prostě raději sukně, ale za chvíli přijde podzim, tak se to vyřeší

a nevíte ještě někdo jestli jde zjistit zda moje nohy nekolují někde po sítích? nebo třeba na tom i může vydělávat na Only Fans.? Jsem někde četla, že tam někdo natáčí jen svoje nohy a pěkně si vydělá

Pokud je na nějaké síti najdete, tak kolují.
Pokud je nikde nezahlédnete, tak stejně nevíte, zda nejsou někde jinde, pro někoho s lepším předplatným, nebo tak něco.

Můžete si ty nohy nechat nafotit asi tak, jak si myslíte, že je fotí on, a nechat si to vyhledat na googlu, ale asi to moc nepomůže.
Pokud je google najde, tak na síti zjevně jsou, pokud nenajde, tak možná jsou někde, kam nemá přístup, nebo tam ještě nehledal. Nebo někde jsou, ale jsou nafocené trochu jinak, nebo upravené, takže mu nepřišly dost stejné. Ale budete aspoň mít jistotu, že od té chvíle je má minimálně google ...

OnlyFans bych se moc neobával, pokud nechodíte v práci bosá a neděláte s chodidly nějaké zajímavé sugestivní pohyby :) Obyčejných nohou je na webu tolik, že jedny další (navíc oblečené a obuté) nemají žádnou speciální hodnotu, pokud nejsou něčím extra specificky zajímavé - čili by na tom těžko vydělal něco zajímavého. A taky by nebyl schopen na žádost s nima něco zajímavého předvádět, takže žádné bonusy navíc (na rozdíl od holek, co to jedou v přímém přenosu a za pobídku s nima vrtí na přání - pokud ne i něco víc).

Nemluvě o tom, že možná nejlíp nevědět, protože i pokud je někde najdete, tak je odtamtud nejspíš nezvládnete odstranit, kdovíkdo si je už stejně stáhnul a kolega je tam může kdykoli nahrát znovu. Digitální kopie se udělá snadno a rychle a nestojí prakticky nic a nikdy nebudete mít jistotu, že není ještě někde nějaká další.

no je pravda, že jen když jsem zadala na instagram #legs, tak vyjelo takových nohou, že nechápu, proč natáčí ty moje...nic právě speciálního nedělám ani bosá nechodím :-)...takže s tím Only fans jste mě uklidnil, že tam asi nebudou (jako když tak bych chtěla aspoň procenta :-)) a na instáči asi taky když jich je tam tolik, to by bylo zbytečný...čím dál víc nechápu proč to dělá a riskuje

Prostě ho soukromě upozornit, že jestli toho nenechá a nevysvětlí důvod, tak s tím jdete na vedení společnosti a asi bude mít pak dost velký problém. A že na to máte svědky. Asi máte hezké nohy a taky asi řekne, že se mu líbí, ale kromě šmíráka to může být i nějaký fetišista. Pokud není na videích celá postava a obličej, tak nějaké zveřejnění na síti asi nic neznamená, nikdo nepozná čí nohy to jsou. Na světě jsou asi 4 miliardy párů ženských nohou a určitě miliony fotek a videí ke stažení. Ale na webu spíš než legs hledejte upskirt, o to mu možná jde.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru