Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kolega v práci mi natáčí nohy

Pokud je na nějaké síti najdete, tak kolují.
Pokud je nikde nezahlédnete, tak stejně nevíte, zda nejsou někde jinde, pro někoho s lepším předplatným, nebo tak něco.

Můžete si ty nohy nechat nafotit asi tak, jak si myslíte, že je fotí on, a nechat si to vyhledat na googlu, ale asi to moc nepomůže.
Pokud je google najde, tak na síti zjevně jsou, pokud nenajde, tak možná jsou někde, kam nemá přístup, nebo tam ještě nehledal. Nebo někde jsou, ale jsou nafocené trochu jinak, nebo upravené, takže mu nepřišly dost stejné. Ale budete aspoň mít jistotu, že od té chvíle je má minimálně google ...

OnlyFans bych se moc neobával, pokud nechodíte v práci bosá a neděláte s chodidly nějaké zajímavé sugestivní pohyby :) Obyčejných nohou je na webu tolik, že jedny další (navíc oblečené a obuté) nemají žádnou speciální hodnotu, pokud nejsou něčím extra specificky zajímavé - čili by na tom těžko vydělal něco zajímavého. A taky by nebyl schopen na žádost s nima něco zajímavého předvádět, takže žádné bonusy navíc (na rozdíl od holek, co to jedou v přímém přenosu a za pobídku s nima vrtí na přání - pokud ne i něco víc).

Nemluvě o tom, že možná nejlíp nevědět, protože i pokud je někde najdete, tak je odtamtud nejspíš nezvládnete odstranit, kdovíkdo si je už stejně stáhnul a kolega je tam může kdykoli nahrát znovu. Digitální kopie se udělá snadno a rychle a nestojí prakticky nic a nikdy nebudete mít jistotu, že není ještě někde nějaká další.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny