Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přítel dělá ze sebe chudaka ale opak

Před půl rokem jsem poznala kluka kterého miluji je hezky pohledný mužný ale bohužel je na peníze chodí do práce vydělává si 18 000 měsíčně do toho ještě chodí na melouch ke strejdovi u kterého si vydělá slušné prachy ale on dělá že nemá že má málo že na to nemá.První týdny ve vztahu jsem mi věřila ale pak jsem našla vypis z banky a ještě jsem se dozvěděla že zdeneny barak po babicce lesy po dědovi prodal a jako jedináček si peníze nechal tohle už neslo a to ještě poslední scéna kdy se mu rozbil Mobil a začal preslapavat a přemýšlet jestli si koupi zase novej chytrej tefon nebo nějakou sunku chytrej telefon zvítězil pak začal jestli hl vůbec potřebuje a nakonec přišel s nápadem že budou vanoce mluvil s rodičemi a že by mu daly pulku na něj tak jestli bych nedala druhou pulku a vybranej telefon za 6000kc je mi to líto ale dostala jsem šílenou zlost že jsem mu řekla vše co vím on se rozbrecel a začal mi nadavat že ho spehuji a ze to nejde aby utrácel že musí myslet na duchod odešla jsem od něj ale ted nevim jak dal líbí se mi miluji ho ale tohle nejde s ním budu mít v životě prd

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Naprosto souhlasím s helemese. Otevřeně si ti říct o 3 tis. na mobil k vánocům, když se znáte pár t…
Araneus84 07.12.2015 10:21
Araneus84
Já se spíš přikláním na stranu té dívenky - tedy pokud to co tu píše je pravda, celá pravda a nic ne…
Yarda 07.12.2015 11:11
Yarda
"Možná předcházelo brečení partnera, že ten mobil potřebuje a nemá na něj " Pokud by někdo něco tak…
Araneus84 07.12.2015 15:06
Araneus84
"Do toho, kolik má kdo na účtu může být každému *****, zvlášť když podíl dotyčné na jeho výši je pře… nový
Mojmír 27.12.2015 11:26
Mojmír
Ale tady se neřeší, že by ta dívenka chtěla zazobaného šamstra pumpnout o nějakou hotovost, ale že š… nový
Yarda 27.12.2015 12:01
Yarda
Z tebe detektiv nebude. nový
Mojmír 27.12.2015 22:14
Mojmír
Taky bych mu nic nedal.Prostě mu řekni:"Když na ten telefon nemáš,tak si ho zatím nekupuj.Já taky ne… nový
Karel04 09.12.2015 10:23
Karel04
Zdravim, odpoved bych rozdelil na 3 casti. 1) Jsi si jista, ze jej milujes? Pises, ze je hezky, poh… nový
MOO 26.12.2015 21:52
MOO
kdyby ty prachy utrácel za sebe tak tě chápu ale on ty prachy(jestli je má) vůbec neutrácí a skutečn… nový
Ekmos 27.12.2015 13:12
Ekmos
Vadí to, že je pracháč a ještě pumpuje ostatní okolo sebe. Minimálně je to pěknej vychcanec. Milovan… nový
Prasak 27.12.2015 13:31
Prasak
Přesně tak,má naškudleno,ale na nový mobil,po kterém touží,se mu mají skládat ostatní? A až budou tř… nový
Karel04 27.12.2015 18:00
Karel04
Ono šetřit se má, ale všeho s mírou - spořit si a škrtit každou kačku už je rozdíl. Takový pak umíra… nový
Prasak 27.12.2015 20:07
Prasak
To máš pravdu.Přítelkyně by mu měla říct něco jako:Jen šetři,alespoň budu víc dědit!:-) Třeba mu to… nový
Karel04 27.12.2015 21:10
Karel04
Si představ život s takovým škroholou! Budeš chodit ve starých hadrách, bo nový stojí prachy, doma b… poslední
Prasak 28.12.2015 00:46
Prasak

Naprosto souhlasím s helemese.

Otevřeně si ti říct o 3 tis. na mobil k vánocům, když se znáte pár týdnů, mi sice přijde poněkud "divné", na druhou stranu tím výčet chyb, kterých se dopustil on, tak nějak končí.

"ale tohle nejde s ním budu mít v životě prd"
Ano, když je ženská neschopná vydělat si peníze, tak bude mít v životě prd. Nic divné mi na tom nepřijde.

Mimochodem 18tis. měsíčně je dost podprůměrný plat (i když k tomu přičteme pár tisícovek za melouchy), tak se ani nedivím, že nechce vyhazovat peníze oknem nebo za bbosti. Což by sponzoring tebe bezpochyby byl.

Já se spíš přikláním na stranu té dívenky - tedy pokud to co tu píše je pravda, celá pravda a nic než pravda. Nevím, co té žádosti o příspěvek na mobil předcházelo a co následovalo a co ta dívenka dělá nebo studuje. Možná předcházelo brečení partnera, že ten mobil potřebuje a nemá na něj a ta dívenka, když zjistila, jak na tom partner je finančně se může oprávněně cítit ukřivděně. Taky je otázka, jestli se partner občas praští přes kapsu a dívence třeba koupí kytky.

"Možná předcházelo brečení partnera, že ten mobil potřebuje a nemá na něj "

Pokud by někdo něco takového udělal, tak bez ohledu na to, jestli na mobil má nebo nemá, měl by ho partner kopnout do zadku. Tj. ukřivděně by se za takové situace měla cítit bez ohledu na to, zda ho špehovala nebo ne.
Znamená to totiž několik věcí a ani jednu pozitivní:
1. Dotyčný je neschopný vydělat peníze na to, co chce.
2. Dotyčný není schopen samostatně řešit svoje i takto triviální problémy, nýbrž má snahu přesouvat je na ostatní.
3. Už jen samotný fakt, že je někdo schopen se rozbrečet kvůli něčemu tak zbytečnému jako je mobilní telefon, který se pro potřeby telefonování/sms dá na aukro sehnat doslova za několik desetikorun, by mělo partnera varovat, že je to buď hysterka nebo psychopat.

Do toho, kolik má kdo na účtu může být každému *****, zvlášť když podíl dotyčné na jeho výši je přesně nula . Pokud to někdo má postavený jinak tak je třeba dát od něj ruce pryč nebo si ho prostě platit od hodiny...

Taky bych mu nic nedal.Prostě mu řekni:"Když na ten telefon nemáš,tak si ho zatím nekupuj.Já taky nemám všechno,co se mi líbí."

ze to nejde aby utrácel že musí myslet na duchod

A kolik mu je let?Je hezké,že si chce spořit na důchod,ale to ho bude příštích 40 let někdo živit nebo dotovat,aby neutrácel svoje peníze?

Zdravim,
odpoved bych rozdelil na 3 casti.

1) Jsi si jista, ze jej milujes? Pises, ze je hezky, pohledny a muzny, to spis vypada na docasne poblouzneni a potrebu vyradit se v posteli. Sex je sice pekna vec, ale vztah se na nem stavit neda, casem Te omrzi.

2) Faktem je, ze jeho penize jsou pouze jeho a Ty na ne nemas zadny pravni ani moralni narok. Poctive si je vydelal, popr. zdedil (otazku zdaneni melouchu necham na jeho svedomi a financnim uradu). To same se ale tyka i Tebe a Tvych penez, nikdo Te nemuze nutit nekoho dotovat nebo mu neco kupovat.

3) Chlapec je sporivy, to je dobra vlastnost, dnes se bohuzel moc nevidi. Lide kupuji strasne kraviny a zbytecne se zadluzuji. Je ovsem jista hranice. Existuje neco cemu se rika anankasticka porucha osobnosti a chorobna sporivost je jedna z projevu teto poruchy. Na Tvem miste bych byl velice opatrny a obratil bych se na odbornika. Ted jste sami, ale co kdyz se vam narodi deti? To je budes zivit sama? Z ceho? Z almuzny kterou dostanes od statu? Cely zivot budes zit z ruky do ust a ze zivota budes mit opravdu prd.

kdyby ty prachy utrácel za sebe tak tě chápu ale on ty prachy(jestli je má) vůbec neutrácí a skutečně je šetří takže má asi důvod
sakra co ti vadí? že máš pracháče a nemůžeš toho využít? pokud ti to vadí tak se na něj asi fakt vykašli

To máš pravdu.Přítelkyně by mu měla říct něco jako:Jen šetři,alespoň budu víc dědit!:-)
Třeba mu to pak dojde,že je lepší normálně žít a užívat si,než se honit 20 hodin denně a nemít čas ani si ty peníze užít.Ale v každém případě jsou to jeho prachy,čas a život a může si dělat co chce.Jen to asi nebude ideální partner na celý život.

Si představ život s takovým škroholou! Budeš chodit ve starých hadrách, bo nový stojí prachy, doma bude zima, bo topení stojí prachy, žrát lacinej humus, bo na přežití to stačí, auto orezlá Felicia, bo taky tě to odveze... no hlavně že máš mega na účtě a to tě hřeje. Ale život máš jen jeden a prachy si do hrobu nevezmeš. S holou prdelí na svět přijdeš a stejně si ze světa odneseš.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...