Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Únava po spánku

Zdravim.V poslednej dobe na sebe pozorujem únavu po tom ako sa zobudím zo spánku.Neviem čím to môže byť môžem klidne spať aj 10h buď menej alebo viac to je jedno vždy som strašbe unavený.Neviete čím to môže byť?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja to mam uz 20rokov, ale neviem preco :-) Mozno sa mi zapchavaju dychacie cesty chrapanim, ale nikd… nový
MM.. 11.01.2016 18:58
MM..
• Pozor, hodne spanku vede k unave :-) • Chtelo by to prisun vitaminu, jako horcik etc, zkusit jest… nový
CoCoChanel 11.01.2016 21:26
CoCoChanel
brr.. bratr prodělal boreliózu. Měl klasické prvotní přiznaky, šel za svou lékařkou, ta mu sice odeb… poslední
adalkadaar 11.01.2016 22:24
adalkadaar

Ja to mam uz 20rokov, ale neviem preco :-) Mozno sa mi zapchavaju dychacie cesty chrapanim, ale nikdy som to neskumal ci tomu je tak. Vseobecne malo sportu a pohybu apod a rozne chemicke gebuziny ktore jes/pijes to mozu ovplyvnovat, ako uz pisali vyssie.
P.S. este ma napada ze ak nejaky hluk alebo cosi ine ta celu noc vkuse prebudza alebo rusi (napr. mozno aj pustena TV celu noc pri spani), tak to tiez moze znacne znizit kvalitu spanku

• Pozor, hodne spanku vede k unave :-)
• Chtelo by to prisun vitaminu, jako horcik etc, zkusit jest hodne ovoce, zeleniny, dodrzet pitny rezim (alespon 1.5l nealkoholickych napojou dene).
. Je i nemoc zvana LIM, ktera se muze projevit az i po 6-12 mesicu po kousnutí klístetem, na unave se podepise i vnitrní deprese.

brr.. bratr prodělal boreliózu. Měl klasické prvotní přiznaky, šel za svou lékařkou, ta mu sice odebrala krev atd. atd., ale zrovna boreliózu zapoměla zaškrtnout. Tudíž se výsledky vrátily negativní, ona mu sdělila, že to má z florbalu a špatného držení hokejky..

když jsme pak po pár dalších dnech zjistili, že ho neotestovala na boreliózu, bratr už měl pokročilé stádium choroby a skončil v nemocnici. Naštěstí je nyní v pořádku, ale bylo to na poslední chvíli... doktorka to schytala jak od nás, tak od ředitele střediska a dneska už si nikde neškrtne..

Pro tazatele: Tím jen chci říct, pokud se tě týkají ty věci, které jsme ti psali, tak to zkus změnit... Pokud ne, nebo se to ani po delší době nezlepší, nech se vyšetřit u lékaře. Hlavně něco nepodcenit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru