Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zmrazit svačiny?

Zdravim,

končim školu a pujdu do fabriky. Přemýšlím, jak si cokoliv ulehcit, nebo na čem šetřit. Samozřejmě dělat si jídlo doma nebo ho kupovat je docela zásadní místo k šetření.

Nemáte někdo zkušenosti s mražením obložených chlebů/housek? Myslím tím třeba máslo/paštika/sýr/šunka/salám/salát.
Na jednu stranu v tom nevidím problém. Udělat 60kusů, dát do mrazáku v pytlikách a jen si každej den vytahovat hotové jídlo. Samozřejmě v práci je možnost teplého obědu, ale celý zbytek dne to člověk bez jídla nedá.

Je mi jasné, že je to na jednu stranu lenost. Udělat si to lze čerstvě i třeba večer. Ale proč si to nezjednodušit a neulehčit si to.

Díky za jakekoli nápady nebo zkušenosti.

Kubajs

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Oká chlapy, koukám že se vyznáte :puff: Tak to asi nebudu ani zkoušet. Stejnak to asi dopadne, jak…
Chudys 10.04.2016 08:37
Chudys
já jezdím kamionem a jsem vždy na týden pryč. Sebou si vždy kupuji 20 rohlíků, nebo 10 a chleba(něja…
Bargoner 10.04.2016 14:44
Bargoner
Tak ono se to časem podá uvidím jak to bude. Teď především musím vyřešit, kam jít bydlet. S rodiči…
Chudys 10.04.2016 21:01
Chudys
Začínáš si zvykat na bezdomovecký život ? Co takhle zabrat a vybudovat si klasický domov pro případn…
pedrosso 11.04.2016 08:37
pedrosso
Tak dlouho tam vydrží nanejvýš nějaká celostátně hledaná. poslední
karel 11.04.2016 10:49
karel

Oká chlapy,

koukám že se vyznáte :puff: Tak to asi nebudu ani zkoušet. Stejnak to asi dopadne, jak se tu psalo, rohlík plus salám anebo rohlík paštika :-D Později, co jsem na tom ještě popřemejšlel, jsem si stejně říkal že by to byl humáč. Tak uvidíme 8-)

E: Ještě mě tak napadlo, že není job jako job. Co děláte za práci? Já jen že někdo si může dovolit salám každej den víc, někdo méně. :-D Myslím náročností práce, né financemi. Především to myslím kvůli "zdravému životnímu stylu" :-D

já jezdím kamionem a jsem vždy na týden pryč. Sebou si vždy kupuji 20 rohlíků, nebo 10 a chleba(nějaký lepší protože ten obyč je druhý den už nedobrej), které hned jak příjdu z obchodu hodím je do mrazáku. Ještě je dobrej takovej ten balenej řezanej chleba jmenuje se Chleba Dr.Popova tuším. Když ho mají v akci tak si beru i ten. Protože vydrží neskutečně dlouho čerstvý.
Potom 2-3 paštiky, ty kvalitnější né ty "hamé" sračky. do 2 plastových doz si dám zhruba 2 velké porce polívky co zbyla z nedělního oběda - ty taky zmrazím. Občas i nějaké maso/omáčku co zbyde...
Dále si sebou koupím 3-4 nějaké oplatky na mlsnou, pytel jablek/hrušek/mrkve/rajčat/paprik, ať je co chroupat po cestě. A nakonec balenou vodu, zvykl jsem si na Magnesii, je sice docela drahá, ale mám tu chuť rád. Doma si ještě natočím vodu kohoutkovou do 10L kanystru, na vaření atd.... S tímto si vystačím od Po-Pá, nakup takhle na týden mě výjde na cca 300kč/týden. Včetně věcí na hygienu atd...

Pro případ nouze mám vždy v autě pár čínských polívek/pytlík těstovin/rýži/čočku/vepřovou konzervu.

Tak ono se to časem podá uvidím jak to bude.

Teď především musím vyřešit, kam jít bydlet. S rodiči nechci být ani o den déle, než budu muset. Nemám prostě tenhle společenský život rád. Furt se na někoho křičí a nadává.

Pokuju po nějakém mobilheimu nebo maringotce a k tomu suchej hajzl. A byl bych spokojen. Hodně muziky za málo peněz. Umyju se v práci, zatopím/uvařím plynem nebo dřevem. Možná sem hodím ještě nějaký příspěvek na toto téma.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru