Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s láskou

Dobrý deň,
mám taký problém, aj keď neviem, či sa to dá nazvať problémom. Pred skoro 3-mi rokmi som sa zaľúbila do chlapca a odvtedy to trvá stále, niekto si povie možno že láska je sprostosť alebo tak, no ja naňho neviem zabudnúť. Mala som aj chlapca, s ktorým som bola niečo vyše roka, ale nedokázala som ho ľúbiť, dokázala som ho len mať rada. So žiadnym chlapcom neviem nadviazať kontakt, neviem sa zaľúbiť, dokonca sa mi aj páčia len chlapci, ktorí sa podobajú naňho. Každý by mi určite napísal do fóra, prečo mu to nepoviem, no je to zložité. On sa tiež posunul ďalej a tak sa mu nechcem vtierať, neviem či sa nezamiloval do inej, no pokiaľ viem, je sám odkedy som sama ja. Stále čakám, že ešte si budeme takí blízki ako vtedy, keď sme boli už tak blízko aby sme boli spolu, no pokašlalo sa to a nikdy sme spolu neboli. Viem, že ma miloval, ako aj ja jeho, no neviem či to uňho ešte stále trvá. Pripomína mi ho každá pieseň, každá vec, ktorá sa viaže s jeho osobou, zážitky, spomienky, stretávam podobných chlapcov ako je on, všade prichádzam do kontaktu s chlapcami s rovnakým menom, ktorí ma kontaktujú, vravím si, že hm, blbé náhody, ale trvá to takto už strašne dlho a začínam veriť tomu, že je to osud. Aj keď som mala ten vzťah, vždy som ho porovnávala, že ako sa ku mne správal priateľ a ako sa správal on keď sme sa stretávali predtým, aj keď som bozkávala priateľa, myslela som naňho. Áno, nebolo to odomňa pekné, ale myslela som si, že je to len fádne zaľúbenie, ktoré prejde ak budem mať priateľa, ale neprešlo a tak som sa s priateľom rozišla, nechcela som sa vo vnútri klamať a nechcela som zraňovať jeho tým, že ho neviem ľúbiť. Teraz som sama a stále myslím na toho chlapca a zaspávam s tým, že budeme niekedy spolu, že nám to vyjde. Viem, že nikoho nebudem mať nikdy radšej ako jeho, pretože to bola tá pravá láska, ja som to tak cítila a aj cítim keď ho stretnem. Nechcem tu uvažovať nad tým, či to tak cíti aj on alebo nie, lebo na to mi odpoveď nikto nedá, len chcem vedieť, či to má niekto podobné, možno by som chcela aj nejakú radu ako sa s tým už konečne zmieriť a vysporiadať. Ďakujem

Předmět Autor Datum
Ahoj, je mi Tebe opravdu moc líto. Jestli se Ti opravdu líbí a je to láska, tak se toho neboj a řekn…
student 08.08.2016 19:00
student
Mě se tohle stalo dokonce dvakrát. Oba to jsou opravdu mimořádný úžasný, i když trochu dost výstředn…
ahoj1 08.08.2016 19:05
ahoj1
Chemie je sviňa, 16 let - vážně? ::)
Kazačenko 08.08.2016 19:11
Kazačenko
Spíše lidská hloupost :-D to s chemií nemá už nic společného. Asi to byl Jason Statham nebo něco pod…
CreativanDevil 08.08.2016 19:33
CreativanDevil
Co nemá s chemií nic společného, lidská blbost? On moc velký rozdíl mezi láskou a blbostí stejně ne… nový
Kazačenko 08.08.2016 19:42
Kazačenko
Toho týpka neznám :), ale zkusím ti to přiblížit takhle: dejme tomu, víš že máš rád třeba mango, ale… nový
ahoj1 09.08.2016 06:16
ahoj1
Milovala si ho, on miloval teba, ale nikdy ste spolu neboli. To mi vysvetli. Aj čo si predstavuješ p… nový
čitateľ 08.08.2016 19:40
čitateľ
Tak já třeba slyšel,že někdo miluje seriály. Tak se milovali u telky. nový
kozakl 08.08.2016 20:41
kozakl
Všechny dívky hledají milého, pěkného, galantního a hezky upraveného chlapce. Takový chlapec už ale… nový
Yarda 08.08.2016 20:24
Yarda
:D tak to je kec. Kdyby hledali "milého, pěkného a galantního" tak má o dost více chlapců dívku. Dív… nový
CreativanDevil 08.08.2016 20:36
CreativanDevil
No já myslím,že něco opomíjíš. Co si myslíš,že hledají dívky,když je vidíš s dvoumetrovým černochem,… nový
kozakl 08.08.2016 20:44
kozakl
No tak, o tomhle tahle otázka není :D nový
Kazačenko 08.08.2016 20:47
Kazačenko
(protože to by bylo na dlouhou diskuzi) nový
Kazačenko 08.08.2016 20:48
Kazačenko
Nechci to piplat,ale na délce záleží.Teda těm dívkám. nový
kozakl 08.08.2016 21:01
kozakl
Věc preference asi. U arabáče to budou spíše prachy. Dvoumetrový černoch ? Jak říkám i v tomhle hraj… nový
CreativanDevil 08.08.2016 20:58
CreativanDevil
Na to ale většina lidí bohužel nemyslí. :-/ nový
Kazačenko 08.08.2016 21:14
Kazačenko
felka,je důležité jestli ti je 14 let nebo 40.Těžko poradit,navíc asi lépe poradí psycholog,nebo tat… nový
kozakl 08.08.2016 20:39
kozakl
felka Už to tady myslím někdo psal,vidím to podobně,jediná cesta je oslovit toho, kterého tak miluje… poslední
PETR M. 09.08.2016 11:18
PETR M.

Ahoj, je mi Tebe opravdu moc líto. Jestli se Ti opravdu líbí a je to láska, tak se toho neboj a řekni mu to, je to opravdu jediná možnost. Nevím, jak často se s ním vidíš, ale každá promarněná možnost, kdy si mu to mohla říct Tě bude štvát víc a víc. Když by Tě měl taky rád, tak Tě obejme a třeba pozve na džus zmrzku atp. Jestli ne, tak je prostě konec, udělala jsi maximum. Přeji hodně odvahy kterou budeš potřebovat a štěstí, které si zasloužíš. :-)

Mě se tohle stalo dokonce dvakrát. Oba to jsou opravdu mimořádný úžasný, i když trochu dost výstřední lidi. Jednou mě to drželo 6 let a podruhý 16, pak to teprve nějak vyšumělo - to si asi nechtěla slyšet, co?

V obou případech mi mezitím dost pomohlo s dotyčným se sejít, nebo jinak se ujistit, že už nikdy nic mezi náma nebude, abych se už nemusela nechat ještě sžírat tím, že doufám, že by tam ta naděje mohla být. "student" to taky píše přesně to samý. Ale tu zamilovanost to stejně nevypne, prostě nevypne. A prvních pár let jsem v obou případech na jinýho chlapa neměla ani pomyšlení a jako ty jsem všechny furt s ním porovnávala.

Jako, spousta lidí o někoho přišla - třeba jim partner umřel. Půlka lidí se rozvádí, po letech, i s dětma. A prostě kvůli tomi není vhodný, správný, očekávaný ani zůstat sám, ani na toho předchozího zapomenout, ani si co já vím řezat žíly, jako to pár lidí udělalo. Prostě život jde dál a je nutný milovat jinýho a jinak a nezávisle na předchozím rozpadlým vztahu nebo přetrvávajícím citu. To je jako kdyby si měla dítě (nebo domácí zvíře), milovala jsi ho, a nechtěla kvůli tomu mít další, protože bys nedokázala tu lásku rozpůlit nebo zdvojit.

Toho týpka neznám :), ale zkusím ti to přiblížit takhle: dejme tomu, víš že máš rád třeba mango, ale nemůžeš si je z nějakýho důvodu koupit. ty seš furt stejnej, manga jsou furt stejný, takže i po x letech je to furt stejný, chtěl bys žrát mango, ale máš smolíka, tak žereš něco jinýho, ale furt si pamatuješ jak mango chutná a furt bys ho chtěl. Co je to, chemie, nebo blbost, nebo něco jinýho? já nevím?

:D tak to je kec. Kdyby hledali "milého, pěkného a galantního" tak má o dost více chlapců dívku.
Dívky hledají parchanty s kterýma je sranda a pokec a kteří zaujmou svým charakterem (možná i inteligencí úměrné inteligenci dívky) a v neposlední řadě tím jestli taky něco umí. Njn prachy jsou taky důležité.

Teď nemluvím poblouznení jedné mokré náctiletky na noc a max pár dní, ale vztah z dlouhodobějšího hlediska,které přesahuje časovou omezenost větší než je můj měsíčník.

felka
Už to tady myslím někdo psal,vidím to podobně,jediná cesta je oslovit toho, kterého tak milujete bez ohledu na to, v jaké je nyní situaci,je třeba se ho na to nekompromisně zeptat, strach ostych předsudky musí jít stranou. Jeho odpověď je pro tebe zásadní. Pokud řekne NE z jakéhokoliv důvodu pak si to nechte ještě pro jistotu zopakovat a pak to přijměte. JEDINĚ TAK NEBUDETE NIKDY LITOVAT ŽE JSTE NĚCO PROMEŠKALA, pokud on nechce NENESETE žádnou vinu a v klidu si můžete hledat někoho podobného, podobný typ,jiná cesta asi není... To NE MUSÍTE DŮRAZNĚ SLYŠET, musíte to slyšet vědět a pak přijmout...
P.S. -na věku nezáleží, hodně stabilních vztahů začalo paradoxně již velmi brzy...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru