Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Socialní fobie, panicke ataky, ... co delat zitra? :D

Zarad do stravy i orechy, prodavaji v Lidlu ruzny druhy 200g 60-80Kc, coz je slusna cena, nekdy maji v akci jeste levneji. A chod hodne na slunicko, taky muze mit vliv na pohodu cloveka.

S kurecim masem to moc neprehanej. Ja jsem treba castecnej vegetarian a maso nejim vubec, tak te tu nechci navadet, abys jed veprovy a hovezi, to je proti mymu presvedceni, ale fakt je, ze pokud neni kure z domacich podminek (malochov), tak bejva zdravotne casto horsi nez jiny druhy masa. To je ale mimo tema.

Co takhle kdyz nekam prijdes, umis pozdravit? Nedelam si legraci, kamos s tim mel taky problem, dost mu pomohla prace v kolektivu, kde se cejtil dobre a "rozkecal se".

Jinak jak uz tu bylo receno, trenovat. Ve vytahu nadhod tema pocasi, to je takovy dobry rychly tema na tu chvilku, co jedete. Tim nerikam, ze to mas lamat pres koleno, proste tak normalne, nekdy ma clovek lepsi naladu a spis je mu do reci a nekdy ne.

Hlavne to moc neres, vzdycky kdyz budes mit pocit, ze nekam musis jit a zacina to z toho bejt soufl, vzpomen si na to, ze jsou desititisice lidi jenom ve tvem okoli (teda zalezi kde bydlis, proste dost dalsich), kteri to maji stejne a taky to davaj.

Abych to zkonkretnil, tak jenom v mym okoli treba moje sestrenice je hodne uzavrena do sebe a ma silnej komunikacni blok, tak si vzala k praci jeste nejaky podnikani - eshop, kde proste musi. No a pak ten kamos, taky na tom pracuje a docela se zlepsil. Mne samotnymu pomaha, ze proste obcas stravim den (no nekdy i tejden) v klidu sam v lesich v prirode a nacerpam sily a pak zas muzu nejakou dobu komunikovat v pohode nez me okoli nasere zase tak, ze musim vypadnout. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny