Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kde koupit boty na beh

Shanim boty na beh. Bohuzel to vypada, ze nekomu ruplo v bedne a skoro vsechny boty i na beh maji rovnou podrazku, to mi nevyhovuje, jenze sehnat nejake normalni neumim teda v rozumne cene.
Jsem si predstavoval do 1500Kc.

Byl jsem ve Sportissimu - nic, v Decathlonu - nic, v Hervisu - nic (jedny Oasics za 1590 a jeste me tlacily do chodidel), A3Sport - nic. Dneska jdu do Intersportu a pak uz nevim.

Napada me zkusit Alliexpress, ale nevim teda kvuli cislovani, kdyz jste kupovali boty pres Alliexpress (pokud tu nekdo takovy je), sedelo evropske cislovani?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Boty si proboha musíš zkusit,něco koupit a doma zjistit že nesedí,asi není to pravé. Obejdi prodejny…
kozakl 19.04.2017 09:13
kozakl
To jsou boty na běhání v jó těžkým terénu. Na betonu se v tom dobře běhat nebude. Já teď taky řešil… nový
Rainy 24.10.2017 13:51
Rainy
To jsou boty na běhání v jó těžkým terénu. Na betonu se v tom dobře běhat nebude. To nie je pravda.… nový
fleg 26.10.2017 20:29
fleg
Pomerne rychlo sa deru Aby ne, jsou to boty na trail, ne na beton. K tomu byly, přece jenom, vyrobe… nový
Rainy 26.10.2017 21:43
Rainy
Ano nosim, nohy mam len jedny a podstatna pre mna je pohodlna obuv. Takze ano obcas ich nosim aj do… poslední
fleg-sk 27.10.2017 18:53
fleg-sk
Diky vsem, muzete odskrtnout, dotazoval jsem se neprihlasen, tak nemohu uzavrit. Objednal jsem z Al…
RedMaX 19.04.2017 21:53
RedMaX
Ono je to o tom na co tie boty budes vyuzivat. Ja chodim v nich vlastne cely den, podla krokomera na…
fleg 20.04.2017 08:10
fleg
To by vyslo uplne draho, to ne. :-) Jasny, pokud v tom si cely den, tak je to uplne o necem jinym n…
Redmarx N 20.04.2017 08:38
Redmarx N
Ja som kedysi povedal, ze nedam za tenisky viac ako tisicku potom, ze viac ako 50 eur potom, ze viac…
fleg 20.04.2017 11:26
fleg
Este jsem tu nezminil jednu vec, kolegyne si onehda privezla z Nemecka z vyprodeje Adidasky s Gorete…
Redmarx N 20.04.2017 13:10
Redmarx N
Hele, znala jsem typka, co jezdi do Nemecka treba jednou za mesic, dva na velky nakup.. bydli 150 km… nový
merlouska 20.04.2017 13:39
merlouska
Aliexpress neber, osobně bych nekupoval boty na netu, kdybych je nemohl vrátit. Celkem často nakupuj… nový
Bohus33 23.10.2017 14:09
Bohus33

To jsou boty na běhání v jó těžkým terénu. Na betonu se v tom dobře běhat nebude.
Já teď taky řešil boty na běh (nebo teď, před půl rokem), vybrat jsem si ani za boha nemohl. Nakonec jsem šel do Sana Sport, kde poměrně pomohli - diagnostika došlapu + ti zvolí správnou velikost (bota má být na běh trochu větší) a nechají tě v nich proběhnout. Evidentně všichni zaměstnanci věděli, o čem je řeč. Odnesl jsem si z tama Reebok Harmony, vyšly mě na dva a půl tisíce. Nejlepší mi u běhání připadaly Mizuno Wave Rider 20 (teď je mají za půlku), ale neseděly mi na noze tak dobře, jako ty Reeboky. Objednávat boty na běhání po internetu, ještě k tomu z Číny, to úplně ideální nebude. Pochybuju, že trefíš velikost a i kdyby jo, nemusí ti sedět. Uvidíš, dej vědět, jak přijdou. :-)

To jsou boty na běhání v jó těžkým terénu. Na betonu se v tom dobře běhat nebude.

To nie je pravda. Su to ozajstne univerzalen bezecke topanky, mam doma 2ks SC3 a nosim ich vsade. Po betone sa s nimbeha velmi dobre. Pomerne rychlo sa deru, kazdy rok potrebujem nove.

Ano nosim, nohy mam len jedny a podstatna pre mna je pohodlna obuv. Takze ano obcas ich nosim aj do obchodu. Momentalne okrem zimy nosim celorocne 2xSalomony a 2xAssics a to podla oblecenia...na tom baziruje moja manzelka zase;o).
Vstko su to bezecke boty, ktore sa vyborne hodia aj na bezne nosenie.
A byt tebou nesudim. Mam jedny Adidasy starsie, takisto GTX, podrazka velmi podobna SC3. Ale rozdiel v behu obrovsky. Adidasy su tazsie, smyka sa na nich na sotoline, na vlhkom povrchu a celkovy odraz pri behu nie je na pocit optimalny. V lese vsak sedia pevne na nohe a pribeznom chodeni tiez nie je s nimi problem. Tiez su to trialove boty, ale su vyrazne ine ako Salomony.
Treba skusit a poto sudit.

Diky vsem, muzete odskrtnout, dotazoval jsem se neprihlasen, tak nemohu uzavrit.

Objednal jsem z Aliexpressu dvoje, jedny za 300 a druhy za 500. Kazdy maji jiny cislovani, takze jsem podle navodu na zmereni nohy vzal jedny 10US a druhy 9US, do 60 dni prijdou, tak pak dam vedet, jaky jsou. :-)

Pokud budou mensi, tak segra a tata maji o cislo mensi nohu, takze nebude problem udat, pokud budou vetsi, tak zkusim preprodat na aukru, ale doufam, ze padnou.

Jeste jednotlive reakce:

fleg: Asics jsem v patek zkousel v Hervisu, padly dobre ale neuveritelne tlacily do chodidel a to za to chteli 1600Kc.

Prasak: No pockej, bavime se o keckach na behani, jasny ze trekovy bych pres net driv nekoupil, to je preci uplne neco jinyho nekde v prirode celej den v botech, na ktery se musim spolehnout, ze budou OK. Mimochodem mam Fitwell - vynikajici bota ve sleve za 2700 a Prabos byly taky nejak tak, ale ty tak dobry nejsou, nicmene nejsou do hor, ale na chozeni po lesech tam u nas a svuj ucel plni. Ted si uvedomuju, ze jsem si kupoval pres net i trekovy, ale jen nizky, protoze v Praze Garmische nesezenes a jsou super a navic za slusnou cenu. Vlastne do budoucna uz hodlam kupovat jen Garmisch a teda pres net i trekovy, ale uz je znam, tak vim co objednat.

Yarda: S kufrem behat nebudu, sorac. Nakonec chodim i normalne na lehko. Protoze momentalne nemam zadny, tak asi zatim provetram polobotky, takovy lehky co v nich chodim do prace, oni uz jsou pomalu na vyhazov, tak je dodelam.

kozakl: Ani nahodou nedam, setrim na 1TB SSD a hajzly furt to zdrazujou. Snad cena nekdy behem leta trochu opadne. Vlastne viz fleg, jako prosoupes podrazky a co, abych daval trojku kazdy dva roky za boty, to urcite ne.

Ono je to o tom na co tie boty budes vyuzivat.
Ja chodim v nich vlastne cely den, podla krokomera na mobile som minule pri montazi spravil 11.5km a vecer som to celkom citil, takze naozaj nechcem chodit v teniskach za 15 eur z Lidla, ktore sa mi sice pacia, ale o ich dlhodobej kvalite pochybujem.
Navyse ja beham po asfalte, takze mozno, aj preto sa mi ta podrazka tak rychlo zodrala.
Ak si ides vybehnut 1-2x do tyzdna na 20-30min niekam tak Lidl to isti;o).
P.S. Podla vsetkeho mas nejaku zvlastnu nohu, ked ti vsade nieco vadilo, co tak si dat spravit boty na mieru?

To by vyslo uplne draho, to ne. :-)

Jasny, pokud v tom si cely den, tak je to uplne o necem jinym nez nepravidelne hodinka behu.
Ty kecky z Lidlu jsem taky mel a v podstate se to dalo. Driv jsem kupoval u Tamanu (stankoveho prodeje Vietnamcu), ale pak jsem koupil botasky a zjistil ze je to drazsi lepsi, pak jsem koupil ve sleve Saucony a uplne nejlepsi pozitek pri behani, vubec z nich neboleli nohy, ale furt to bylo okolo te tisicovky. Jenze ted se ceny posunuly uplne mimo a boty na beh se zacaly delat nejaky divny, tak je s tim problem. No poreferuju, az to prijde.

Ja som kedysi povedal, ze nedam za tenisky viac ako tisicku potom, ze viac ako 50 eur potom, ze viac ako 100 a skoncil som na 140 za predposledne co som dal a to boleloooo.
Svine kapitalisticke, ale co uz ked chcem aj pohodlie, aj dizajn, aj funkcnost.
Btw pred par mesiacmi ma napadlo, ze pozriem nieco na u cinanov, aj som pozeral n a Aliexprese, aj tam boli celkom pekne modely neznamych znaciek, ale ked som videl tie ceny hned ma presla chut experimentovat za 50-90 eur s nejakou cinskou slataninou.

Este jsem tu nezminil jednu vec, kolegyne si onehda privezla z Nemecka z vyprodeje Adidasky s Goretexovou vlozkou v prepoctu za 900Kc. To me taky vytocilo, proc ma Nemec s jeho prijmem mit moznost si koupit kvalitni tenisky za polovinu ceny nez co sezenu v ceskych obchodech ve slevach ja se tretinovym prijmem?

Samozrejme do Nemecka nepojedu, to se mi nevyplati, ale lidi co tam musi z pracovnich duvodu a stavi se tam v nakupaku bokem, tak mohou i takto vyrazne usetrit.

Aliexpress neber, osobně bych nekupoval boty na netu, kdybych je nemohl vrátit. Celkem často nakupuju na https://www.***.cz/ a párkrát jsem tam boty i vracel. Z těch kamenných prodejen bych šel do Hudy, ty mi přijdou rozhodně profesionálnější než třeba sportissimo.
Vymazany reklamny odkaz (fleg)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru