Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nošení brýlí

Dobrý den zdá se mě že špatně vidím do dálky ale nechci nosit brýle aby se mě někdo ze třídy nesmál. Ale za chvíli půjdu na15 letou prohlídku k doktorovi a tam se měří zrak takže to asi zjistí. Co mám dělat mám nosit čočky?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jo kde jsou ty časy, kdy jsem měl podobné hloupé myšlenky. Jak já jsem to byl hloupý, když mě zajíma…
mojmírek 12.11.2017 13:15
mojmírek
Zcela souhlasím, měl jsem to úplně stejně jako Vy. Ale nepamatuji, že by se někdo na škole smál něko… nový
MartinHL 13.11.2017 06:48
MartinHL
Nikdo se smát nebude ani nebude řešit,proč ty brýle máš.A vypadat budeš normálně jako miliony lidí k… poslední
Karel04 13.11.2017 08:56
Karel04

Jo kde jsou ty časy, kdy jsem měl podobné hloupé myšlenky. Jak já jsem to byl hloupý, když mě zajímalo čemu se hlupáci smějí víc než moje zdraví a jak vidím.
Smáli se mi možná první den někteří. I tak jsem brýle vytáhl jen na tabuli, i když jsem je měl nosit pořád. Styděl jsem se za ně. Kazil jsem si oči nenošením víc a víc. Po delší době jsem si je jednou vzal ven a ten rozdíl, ta krása vše vidět mě tak dostala, že od té doby jsem je začal nosit pořád. Když se teď člověk ohlédne po letech zpět, přijde mi trapné nosit brýle? Přijde mi trapné jak jsem na to nahlížel.. Ale v tvém věku je to normální, čočky jsou samozřejmě taky možnost, ale ne každému to vyhovuje a měl by to posoudit lékař. To, že to zjistí je zajisté dobře, to není věc kterou by jsi měl skrývat, ale řešit.

Zcela souhlasím, měl jsem to úplně stejně jako Vy. Ale nepamatuji, že by se někdo na škole smál někomu, co má brýle. Přesto jsem si je také vytahoval jen na tabuli. Teď je nosím pořád a při pohledu zpět nechápu, že jsem byl tak "blbej". O čočkách jsem ani neuvažoval, protože mě jednak přijde, že je s tím moc práce, jednak by mě vadilo si něco strkat do očí a pak to vyndávat.
Navíc brýle fungují i jako jistá ochrana očí. Stal se v jedné fabrice případ, kdy zaměstnanec čistil vagon od kyseliny, po otevření jednoho poklopu mu nějakým vlivem vystříkla kyselina do obličeje..dopadl docela špatně, ALE vidí ! , jelikož brýle zabránily přímému kontaktu s očima.

Nikdo se smát nebude ani nebude řešit,proč ty brýle máš.A vypadat budeš normálně jako miliony lidí kolem.Podívej se třeba na televizi,kde plno reportérů nosí brýle a neřeší,jak vypadají před kamerou před milionem diváků.Prostě kdo brýle potřebuje,tak je nosí.Jen někteří mají problém,aby vybrali ty,která jim sluší úplně nejvíc.Ale to už je spíš o módě.A někdo nosí brýle s čistými skly,jen proto,že chce prostě mít brýle.
A kdyby se někdo ve škole přeci jen smál,tak mu odpověz:Lepší je mít brýle na hlavě než prázdno v hlavě.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru