Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Štěnice

Na kolejich se nám vyskytly štěnice a mám otazku: Jak se co nejrychleji zbavit stipancu od štěnic na celém těle? Tělo si čistím každý vecer mydlem a alpou, když to pak svědí tak si to natiram niveou. Už je to skoro tyden a stipance stále zůstávají. Za 4 dny se vracím na koleje a je mi trapné mít s holkama sex když mám po celém těle cervene pupinky co vypadají jako kdybych měl nějakou nemoc.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Štěnice během dne okem fakt nenajdeš... Pořádně si stříkej pokoj a podej podnět na vyplynování. Bo s…
V.R. 05.02.2018 16:06
V.R.
běžně je přes den fakt "nejde" najít. Nicméně prvního štěňátka jsem si všiml dopoledne. Jen tak ze z… poslední
patyk 19.02.2018 16:34
patyk
jak tady někdo poradil, pokud jsou štěnice na koleji a ty jdeš soužít na kolej, tak je ty štípance m…
patyk 19.02.2018 10:14
patyk
Název toho zázraku? :-)
Kurt 19.02.2018 15:37
Kurt
Před 8mi léty jsem to koupil v tomto ebchodu a je to přesně tento výrobek. https://pestfreehome.co.u… nový
patyk 19.02.2018 16:30
patyk

běžně je přes den fakt "nejde" najít. Nicméně prvního štěňátka jsem si všiml dopoledne. Jen tak ze zvědavosti jsem si vyhledal, co to je asi tak za broučka? No a pak to začalo... Nejdříve jeden štípanec, pak pár dnů nic, pak zase baba jakýsi, pak zase nic a pak už oba a více.... A měl jsem na pár týdnů o zábavu postaráno.

jak tady někdo poradil, pokud jsou štěnice na koleji a ty jdeš soužít na kolej, tak je ty štípance mají i ony :D

A rada č.2, raději se zbavit štěnic,než řešit šťípance, co po tmě nejdou vidět.

A rada č.3. jak se účinně zbavit štěnic. Je to boj na 5-6týdnů, ale jde to. Sám jsem se takto štěnic zbavil. Můžeš pozvat deratizatera za těžké tisíce, nebo si je vyhubit sám. Štěnice žerou a dýchají nohama. Účinný je suchý prášek na to určený(dá se koupit) a tím se posype postel pod prostěradlem, a kolem postele. A jak ty potvory lezou v noci za CO2, který vydechuješ, tak lezou přes prášek a je to neotráví, ale vysuší. Není to tedy toxické. A v noci spíš a děláš návnadu :) Štěnice se množí co týden tuším a mají 4 týdny líhnoucí stádium. Takže týden co týden se vylíhnou další. A ten pátý týden je pro jistotu. Někdo dává ještě 6tý týden. My doma dávali do docela zamořeného 5 týdnu a ok. Pátý týden už ani štípnutí. Litr toho prášku stal i s poštovným 20GBP(liber), na koruny asi 600kč. Vyčabrali jsme ani ne půlku.

Dám za toto řešení ruku do ohně. Ale musí se to dělat svědomitě a opravdu každý den. Pokud si postel postavíš do vodních bariér, tak sice v noci na tebe nevlezou, ale nezbavíš se jich.

Jinač štěnice lozí i 20m z okolí. Takže leze škvírami ve stěně(pokud jsou) od sousedů a z celého domu. Toto všechno samozřejmě nelozí jen k tobě, ale i k ostatním. Ale práškem se zbavíš na dlouho štěnic, co lozí k tobě. Ostatní v domě by měli udělat totéž co ty. Jinak se toho nadobro nezbavíte nikdy. Deratizater udělá v podstatě to samé a veme za to 10000kč(záleží na rozsahu, který vykoná). Pokud je zamořen celý dům, tak je to asi snažší nechat deratizerovi. Pokud to má někdo v bytě či pokoji jen, tak prášek a je po problému za ty 4týdny.

Před 8mi léty jsem to koupil v tomto ebchodu a je to přesně tento výrobek. https://pestfreehome.co.uk/collections/bed-bugs/products/oa2ki-natural-insecticide-powder Ten můj je 400g(odhadem asi 1L objemu), stál 19GBP. A dostal jsem k němu ještě takový rozprašovací aplikátor. Tento: https://pestfreehome.co.uk/collections/bed-bugs/products/insecticide-powder-applicator .

Spotřeboval jsem ho skutečně asi polovinu(kolem jedné postele a v ní(aplikoval jsem to na postel a přikryl prostěradlem.Jak vylízaly z poza švů madrace, tak lezly přes prášek a až pak kolem prostěradla.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...