Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nevěrný manželce už 4roky

Dobrý den, mam jeden problém. začalo mě tížit svědomí že jsem nevěrneý svoji manželce, ona věčně pracuje a spolu si skoro ani neužijeme (tak 1 týdně) tak jsem si našel svou přítelkyni se kterou jsem si "hrál" každý den. Boužel moje přítelkyně zemřela při a. nehodě a teď mi přijde blbé to neříct manželce. Co myslíte ? mam si s ní sednou a porozprávět se o tom nebo to utajit ??? :( :( :(

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nestačí Vám, že jste manželku podváděl? Musíte jí ještě k tomu ubližovat? Když jste svědomí na nevě…
ivzez 16.04.2018 16:30
ivzez
Věrnost je sociální konstrukt - biologicky nesmysl. nový
Rataj 16.04.2018 17:35
Rataj
Vstupem do manželství každý jedinec tento konstrukt přijímá a akceptuje. Pokud o něj nestojí, tak pr… nový
Prasak 16.04.2018 18:12
Prasak
Co myslíš, je z hlediska evoluce nejlepší, aby měla žena co nejvíc dětí s jedním a tím samým partner… nový
Araneus84 17.04.2018 22:31
Araneus84
Vstupem do manželství každý jedinec tento konstrukt přijímá a akceptuje. Tak se nežeň a šiř své plé… nový
Prasak 18.04.2018 09:30
Prasak
Ty jsi sysel? Nebo surikata? nový
mif 16.04.2018 23:00
mif
Po několika letech manželství je cizoložství biologická nutnost. Nic na to nemění přání...., příroda… nový
Rataj 17.04.2018 11:48
Rataj
Jéžiš to je přímo korunovaný vůl a blb k tomu. nový
vlasta49 19.04.2018 09:45
vlasta49
Pokud si tazatel našel bokovku a nějakou dobu si s ní "hrál" každý den, dost bych se divil, kdyby se… poslední
Yarda 19.04.2018 12:27
Yarda

Co myslíš, je z hlediska evoluce nejlepší, aby měla žena co nejvíc dětí s jedním a tím samým partnerem nebo s co nejvíce různými ?
Je z hlediska evoluce výhodnější, aby měl muž co nejvíc potomků s jednou a tou samou ženou nebo s co nejvíce různými.

Pokud máš kladnou odpověď u první možnosti a začal jsi člověka přirovnávat ke zvířatům, pak nám zajisté všem vysvětlíš, proč při programech pro zachování druhů v zoologických zahradách ti blbci nepáří samici pořád tím samým samcem.

Pokud někdo tvrdí, že má po 10-20 letech manželství na manželku stejně velkou sexuální chuť jako na začátku, tak buď lže nebo neříká pravdu. Biologii nelze obelhat.

Jiná věc je samozřejmě něco jako sociální chování skupiny, resp. jak si správně nazval manželství - sociální konstrukt (dle mého patologický společenský jev zakořeněný ve společnosti náboženstvím, kdy jednoduše upalovali všechny kdo byli opozici tak dlouho, dokud nezůstali jen ti s pokřivenou myslí). Každopádně je si třeba uvědomit, že věrnost není přirozené chování ani omylem a pokud se u nějakého živočišného druhu vyskytuje, je to spíše velká výjimka než pravidlo.

Každopádně abyh odpověděl na otázku tazatele. Říkat to manželce je nesmysl. Ale předpokládám, že na to tazatel snad už přišel sám. Druhá věc samozřejmě je to, že by se rád rozvedl a nemá koule na to jednoduše manželce říci sbohem a raději by to nechal na ní doufajíce, že přiznáním nevěry se jí zbaví...

Po několika letech manželství je cizoložství biologická nutnost. Nic na to nemění přání...., příroda je silnější a nemá smysl se tomu bránit. Ostatně mnohá manželství mají zaveden "jeden den v týdnu", kdy druhý partner může přijít až ráno a nikdo se ho na nic neptá. Brání se tomu jen "moralisté", kteří jsou ve skutečnosti zbabělci. Chtěli by, ale nemají odvahu. Co proboha máte proti milenkám a příležitostním souložím?

Pokud si tazatel našel bokovku a nějakou dobu si s ní "hrál" každý den, dost bych se divil, kdyby se to jeho manželce nedoneslo, nedovtípila se nebo aspoň něco netušila. A pokud ona to nechává tak, tak bych to nechal taky tak.

Vím o případu, že jedna měla manžela co jí byl nevěrný. Ženské v práci do ní ryly, ať se s ním rozvede, že jí to nestojí za to trápení. Tak se s ním rozvedla a po čase řekla kolegyním: "Tak vám děkuji za radu. Dřív jsem měla manžela co mi byl nevěrný. Teď nemám žádného."

Ale možná to sem napsal nějaký puberťák a má z toho (_!_) že mu to žereme.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...