Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Madmonq - nějaký zkušenosti?

Zdravim, přemyšlim, žebych si koupil Madmonqa, má tu s tím někdo zkušenost? Lidi to dost propagujou takže by to nemělo byt nic hroznýho ... ale i tak ve mně něco hlodá....

Má s tím někdo zkušenosti popř. je to bezpečný? Nejsou to drogy, takže by mělo, ne? Jakej na to máte názor, koupili byste to nebo ne? A pokud to někdo užívá, má to vedlejší učinky nebo tak? Díky.

https://www.madmonq.gg/

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Podle složení to bude hlavně placebo. Kup si nějaký multivitamin, zapij to silným kafem a budeš na t…
Wikan 14.01.2019 09:01
Wikan
Nie je to úplne placebo. Má tam veľa zložiek, ktoré fakt podporujú vitalitu a funkcie. Treba si pozr… nový
Borissss 12.01.2022 13:17
Borissss
Lidi to dost propagujou takže by to nemělo byt nic hroznýho Muslimští fanatici také propagují kam…
UcetOpozde 16.01.2019 09:18
UcetOpozde
No je fakt, že se nemusel ptát a jeden kousek si koupit a udělat pokus na sobě. nový
Prasak 16.01.2019 12:21
Prasak
Řekl jsem si, že to zkusím. Kávy přes den vypiju dost, takže nemám problém si ji dát před spaním, za… nový
Jan Fiala 20.01.2019 22:00
Jan Fiala
Ja ti to i verim. Také piju hodne kavy vypiju jich tak 6-10 dene (ale jedine turka ve velkém hrnku,… nový
XoXoChanel 26.07.2019 14:24
XoXoChanel
Za mě osobně špatná zkušenost. Sice to člověka trochu udrží při životě přes den kdy je unavený ale n… nový
Adam P. 31.01.2019 08:52
Adam P.
No musím říct že reklamní kampaň je opravdu slušná to jak je to úžasnej výrobek jak to opravdu fungu… nový
Madmonqbadforme 26.07.2019 11:06
Madmonqbadforme
Kávy piju hodně. Madmong mám, ale užívám jen, když potřebuju. A dokáže mě udržet naživu déle, než kd… nový
Jan Fiala 26.07.2019 11:52
Jan Fiala
Muj syn je po tech práškách ted v nemocnice . Dávaj velký pozor... nový
lana 20.12.2019 22:03
lana
A s čím je v nemocnice? nový
Jan Fiala 23.12.2019 15:47
Jan Fiala
A s čím je v nemocnici? Ja jsem si dal 2 madmonqy za den a také jsem skončil v nemocnici, s epilepsi… nový
Stitch 24.06.2020 14:43
Stitch
NEmakaČI:-):-D vŠECHNY Bych je Poslal MaKAT RUKAma. TO UŽ JE HORŠÍ NEŽ PIRÁTI!!!!!!!!. nový
Stanislav Primář 22.01.2020 17:49
Stanislav Primář
Oni alespoň umí psát a myslet.Nejsi Hebmilo? nový
Karel04 22.01.2020 18:30
Karel04
To určitě není, max levná čínská kopie nový
Jan Fiala 22.01.2020 19:14
Jan Fiala
Jee, vypatlator stale jeste funguje! Ja uz na to skoro zapomel... nový
bahno 24.01.2020 08:11
bahno
Ahojky:) Madmonq už objednávám po druhý a to nejsem žádný hráč her ani youtuber. Někoho nakopne kola… nový
Petrulina 09.02.2020 07:48
Petrulina
Vzhledem k tomu, že tělo nedokáže 'generovat' energii, znamená, že pracuješ ze svých zásob. Toto bud… nový
flh 11.02.2020 17:35
flh
To je tak krásně autenticky napsané, až tomu nevěřím ani slovo :-)) nový
pařez bob 17.03.2020 19:35
pařez bob
Zdravim, děkuju za odpověď. Po nějakých 2 letech, musim říct, že to nic nebezpečnýho není, a funguj… nový
Kenzerut 14.01.2022 11:59
Kenzerut
Placebo efekt je dost silný čaroděj. poslední
Legrace 15.01.2022 06:55
Legrace

Nie je to úplne placebo. Má tam veľa zložiek, ktoré fakt podporujú vitalitu a funkcie. Treba si pozrieť zloženie a prěcítať si o nich, že v čom človeka podporia. Je to fajn. Kofeínu tam je teda dosť, ale nie je to len o ňom. Každopádne dlhodobé užívanie by som neodporúčal.

Lidi to dost propagujou takže by to nemělo byt nic hroznýho

Muslimští fanatici také propagují kamenování žen, polští fanatici zákaz potratů, pak byl jistý trend propagace Čistoty v Německu 30 letech.
Jak říká Kraus(žid), nedává na to, co lidi říkají, řídí se vlastním rozumum. Něco to do sebe má, aspoň nedává nikde prihouplé dotazy.

Řekl jsem si, že to zkusím. Kávy přes den vypiju dost, takže nemám problém si ji dát před spaním, zalehnout a hned usnout.
V poslední době jsem dost utahaný, mezi osmou a devátou večer už se mi zavírají oči.
Když si vezmu madmong odpoledne, tak mě to udrží při životě, nepociťuji obvyklou únavu a jsem schopný pracovat.
Když jsem si dal piluli ráno, tak jsem nepociťoval potřebu pít tolik kávy jako normálně.

Takže za mne to funguje (nemyslím si, že by šlo o placebo efekt). Ale nemyslím si, že má smysl se tím ladovat denně. Tělo je mrcha a zvykne si.
Na druhou stranu dovedu si to představit třeba před delším řízením auta, učení se na zkoušky atd.

Ja ti to i verim.
Také piju hodne kavy vypiju jich tak 6-10 dene (ale jedine turka ve velkém hrnku, jelikoz si ji rad i vychutnavam), tak co by mi urcite nefungovalo nic s vytazkem kofeinu.

Pred uzavirkama, pro vice koncentrace a energie jsem v lekarne zakupoval "Guarana / Rhodiole" kapsule s vytazkem Guarany (ktera ma stejny povzbuzujici ucinek, molekulu jako kava) a Rhodiole (ktera napomaha spise koncentraci) a ucinek tam je, nic spolecného s nejakym placebem.
* V tomto pripade guarana povzbuzuje stejne jak kava, tak pri obcasném uzivani ten ucinek citit jde, intezita zalezi od pouzité Mg. Ten produkt "Madmonq" bude mit IMHO obnodné slozeni z nejakych vytazku rostlin, jen zbylé slozeni budou nejké neskodné vitaminy. Obnobné produkty zakupuji treba i kulturisti jako nutricni doplnky k lepsi stimulaci a vykonu pri sviceni.

Za mě osobně špatná zkušenost. Sice to člověka trochu udrží při životě přes den kdy je unavený ale nestojí to skoro za řeč. Upřímně dříve mi už pomáhala víc Cola než tohle :D Jestli to chceš pro dočasné zrychlení reflexů nebo jen nechceš odpadnout v práci, je lepší si dát nějaké vitamíny a lupnout do sebe kávu nebo kofein v jiné podobě. Pokud máš rychlejší metabolismus, stejně tak bude fungovat když do sebe prostě nacpeš nějaké slazené nápoje ale to nevidím moc jako tu zdravou variantu.

Nemyslím si, že by Madmonq působil úplně na hranici placeba, něco tam je, ale jak říkám, nestojí to za řeč. Podle složení a žádaného efektu to na mě působí spíše něco jako stimulant podvědomí a paměti. Navíc na jakožto vystudovaného chemika a fyzika to složení působí opravdu dost divně. Je to něco jako kříženec zeleného čaje, vitamínů v pasivní formě a kofeinu. Úplně nevím jestli jim někdo řekl, že takové množství uměle přidaného kofeinu třeba úplně přehluší Theanin, který se vyskytuje např. v zeleném čaji. Theanin je látka, při které člověk má relaxovat a které dovoluje lépe prokrvit mozek a člověk tím dostane pocit, že je odpočatý ale takovým tím líným způsobem. Kdežto kofein má většinou nakopávat a vzbudit člověka. Co se stane tady? Odhaduju, že minimálně polovina obsahu kofeinu v Madmonqu nebude mít jiné využití než jen neutralizaci Theaninu, který pochopitelně půjde částečně do ledvin úplně zbytečně, a zbytek se pokusí nakopnout člověka. Pak co tu dál máme... A ano, Tyrosin. Zde mi popravdě řečeno uniká nějak důvod přitomnosti této látky. Tyrosin se používá jako doplněk stravy k lepší syntéze bílkovin nebo jako další část steroidů. Úplně ale stejný efekt na člověka má, když má vyváženou a pravidelnou stravu :D + vskutku nechápu jeho využití v těchto produktech.

Podtrženo, sečteno... Dle mě je to chemická srajda, která spíš chce z lidí jen vytáhnout peníze. Při každodenním užívání bych se možná bál i o ledviny z důvodů výše popsaných. Kromě toho to asi žádné negativní účinky mít nemůže, hlavně kvůli faktu, že polovina těch látek se prostě neutralizuje něčím, co tam je dál a ta reakce začne hned, jakmile tekutina/prášek přijde do kontaktu s další vodou, ať už ve formě kohoutkové vody nebo jen slin. Nauč se pít kávu a bude to lepší ;)

No musím říct že reklamní kampaň je opravdu slušná to jak je to úžasnej výrobek jak to opravdu funguje atp.. Na to jsem skočil i já.. Koupil jsem si rovnou dvě balení, beru to uz přes 2 týdny a nadějně bohužel naivně jsem doufal nějakých pozdějších výsledků ale ty se nedostavili.. Zkoušel jsem požít i dvě zároveň ale o5 bohužel minimální odezva.. Je teda fakt že jsem zvyklý vypít denně zhruba 2 kávy a třeba 2energeťáky tak to je třeba důvod proč to na mě tak nefunguje.. Takže si teda myslím a doufám že ti co nekofejnují tak jako já tak že ztoho snad něco budou mít a nedopadnou jako já smutně ztoho že jsem akorát tupej blbec co vyhodil peníze za nic??

Ahojky:)
Madmonq už objednávám po druhý a to nejsem žádný hráč her ani youtuber. Někoho nakopne kola(kterou nepiju) nebo káva( tu piju ale efekt nula, spíš zvyk), ale mě nakopne Madmonq. Neříkám že působí na každýho stejně, ale pokud ho chce někdo vyzkoušet, měl by ho ochutnat a zjistit zda mu vyhovuje nebo ne. Recenze jsou půl na půl a nebýt okolo vánoc takový shon a únava , tak by jsem si ho ani já neobjednala. Teď nelituji, nečekala jsem bůh ví co, ale překvapil mě. Nejsem žádný mladý kus (34ĺet) takže komu se ráno blbě vstává a čumí ještě hodinu potom jako puk...doporučuji:) po tabletce madmonq jsem aktivnější v práci, víc se zapojuji a psychicky jsem od rána odolnější a přátelštější:)...používám ho i mimo práci, pokud jako ženská mám vyprat, vyžehlit, udělat okna a ještě uvařit, nakoupit atd... a cítím že jsem unavená a radši bych to vzdala, šoupnu madmonq a práce jde od ruky. Večer žádný stav vycucnuté energie. Připravte se poprvé na nic moc hořkou chuť, ale časem si zvyknete. Přítel nevěřil že madmonq funguje(což ani já nevěřila, ale pokud jste někdy tak vycuclí z enerergie -ať po chlastu, práci, fyzické námaze, psychicky unaveni ze stresu, tak zkrátka hledáte alternativu jak vše zvládnout) , objednala jsem tedy madmonq s tím- že buď a nebo. Byli jsme po akci a nic se nám nechtělo, jenže barák se neptá '- chceš jít dělat nebo ne ?:))zkrátka musíš...dělníci a práce nepočká. Vytáhla jsem tedy madmonq s tím- že ochutnáme. Můžu říct že i přítel uznal, že to má něco do sebe a oba jsme makali 4hodiny v kuse. Báječný:), občas si ho dá přítel před prací a sám říká že je víc soustředěnější a aktivnější, což po ránu každý není:) Další zkušenost- dala jsem ho pro vyzkušení i kolegyním v práci:) no a to jsme se nasmály:) bylo to už ke konci šichty:) a holky nic moc necítily( tu chuť tedy cítily perfektně, už ho do nich nikdy nedostanu:)) krom toho že si připadali jak mírně zhulený a smály se si hodinu v kuse - to asi ten příval energie:) - nějak zvlášť účinek necítily, od té doby ho nechtějí:) Takže účinky má na každého jiné, záleží jak komu sedne, my s přítelem máme hodně fyzické i psychické zátěže tak pro nás super věc, ale nebude to pro každého.
Nově si to objednal i švagr, tím že též má hodně fyzicky i psychicky náročnou práci, tak jsem zvědavá zda mu pomůže nebo třeba taky ne. Myslím že opravdu na každého kus od kusu bude fungovat jinak. Další věc co se mi na madmonq líbí- je složení, spoustu složek co obsahuje v realu do sebe nedostanu, pokud někdo zkoušel pít brahmi---mám můj obdiv:) páč snesu hodně ale brahmi je chuťově hnus:) , pro mozek však výborná záležitost, a nakoupit vše co obsahuje Madmonq od ženšenu po rozhodnici růžovou- což takový zdravo-přírodno-magor jsem, si myslím protáhne dost peněženku a jak nakombinovat tolik zdraví prospěšných ingrediencí dohromady- to netuším:) proto i svým složením nejen účinkem je pro mě zatím Madmonq číslo 1:)

Zdravim,

děkuju za odpověď. Po nějakých 2 letech, musim říct, že to nic nebezpečnýho není, a funguje to pěkně, lepší než energeťáky co jsem pívával :D Nakopne to, uklidní a člověk se pak i líp soustředí a nasere ho míň lidí :D Takže určitě nelituju že jsem to tenkrát zkusil.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru