Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Koureni

Ahoj, je mi 15 a chci zkusit jednu cigaretu. Chci se zeptat, jestli to zubar 15.7. pozna a jestli to bude hodne citit. Dekuju

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vy tady naděláte :-D. Samí mudrci. Mě právě vyzkoušení cigarety odnaučilo kouřit na celý život. Kdy…
Holy99 01.07.2019 22:14
Holy99
Ja ani raz protáhnout nemusel abych věděl že je to svinstvo nový
Mlocik97 02.07.2019 00:32
Mlocik97
Tož já jsem to taky zkusil, v pubertálním věku. Při ohni a bečce píva, jsem nějakou tu lehkou LM dok… nový
Prasak 02.07.2019 06:31
Prasak
Řečí od kuřáků, ať s tím ani nezačínáš určitě slyšíš hodně. Bohužel mají pravdu. Klidně si to zkus,… poslední
Lukas1982 07.07.2019 08:51
Lukas1982

Vy tady naděláte :-D. Samí mudrci.

Mě právě vyzkoušení cigarety odnaučilo kouřit na celý život. Když jsem v 10 letech ukradl mámě cigaretu, jednou si potáhl, a hned se začal na pár sekund dusit, tak jsem zjistil, že to není pro mě a každýho, kdo mi kdy pak cigaretu nabízel, jsem slušně posílal do prdele.

edit:

PS : Samozrejme pro tazatele, nejlépe vubec nezacinat. Ale tu jednu cigaretu si klidne zapal at vidis ze neni o co stat a tu hnusnou chut si zapamatuj do konce zivota aby jsis vzdy pripomel ze jsi o nic nedosel.

* nejlepší je postřeh od Xoxa!

Tož já jsem to taky zkusil, v pubertálním věku. Při ohni a bečce píva, jsem nějakou tu lehkou LM dokázal vyšlukovat. Ale když nikdo už neměl LM, tak jsem zkusil Startku a to byl takovej humus, že jsem to dal navždy pryč. Ale hlavně jsem měl kámoše, kteří mě do toho nenutili a nehecovali (stejně s tím po pár letech skoro všichni sekli) a taky jsem měl dost vlastní vůle, abych takový nabídky odmítnul.
Častý důvod, proč mladí začnou vůbec hulit, je ten, že jsou dost drsní, aby si s kámošama zapálili, ale jsou málo drsní na to, aby si s nima nezapálili.

Řečí od kuřáků, ať s tím ani nezačínáš určitě slyšíš hodně. Bohužel mají pravdu. Klidně si to zkus, ale pokud si dáš potom druhou cigaretu a pak další tak věř, že už je těžší přestat úplně. Než se naděješ tak zjistíš, že už kouříš pravidelně. Nic dobrého ti to nepřinese.

Já prokouřím měsíčně cca 3000,- a to nejsou drobné. Žena přestala ze dne na den, což obdivuju, protože já na to nemám vůli a dává si ušetřené peníze bokem. To už stojí za úvahu, za co po roce utratíš nějakých 36000,- :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru