Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím o pomoooc

A co ten tvůj kluk? Už vydělává? Nemůžete bydlet spolu a nezávisle na mámě?

Ono je celkem těžko radit, když známe jen tvůj názor. Vypadá to, že na sebe narazily možná puberta a stará možná nemocná ženská.

Přiznávám, že během VŠ jsem odešel z domu. V té době byl už otec dávno mrtev a mámě samotné docela hrabalo. Požádal jsem ji, ať mi dává sirotčí důchod a víc po ní nebudu chtít ( to bylo období před revolucí. nevím jestli dnes něco takového je ), měl jsem prospěchové stipendium, a 2 poslední ročníky VŠ po škole ještě chodil na brigádu a psal diplomku. 2 roky jsem se takto živil sám a platil garsonku. Nekouřil jsem, pil minimálně. Spal jsem na matraci na zemi. Postel jsem si vyrobil, když jsem byl v létě na brigádě u zedníků ve špitále a našli jsme tam vyhozený stůl z porodnice. Když jsem chtěl psací stroj na diplomku, máma mi svůj odmítla půjčit. Prodal jsem i magnetofon a radio z NDR, abych si mohl koupit nový psací stroj. A tu VŠ jsem dodělal.

Že chceš být s přítelem chápu, ale ani nevím, jestli nejste feťáci. Neumím ti poradit. S mámou se neshodneš, takže nejrozumnější je odejít. Sama si rozhodni, co jsi ochotná udělat, aby ses uživila.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny