Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dovolená

Šetrim si penize z brigády asi pět let a budu mít kolem 25000 Kč, přemýšlel sem o nějaké dovolené, existuje nějaká kde se človek může pohybovat sám bez průvodce? (Volně)

Předmět Autor Datum
Ano
jirka44 01.02.2022 14:59
jirka44
Tak to je snad úplně normální.
Wikan 01.02.2022 15:02
Wikan
To je podle mě kdekoliv v EU a snad i v dalších normálních zemích. Ovšem utratit pětileté úspory za…
ml1 01.02.2022 18:25
ml1
Takhle jsem to dělal už před 30 lety. Po příjezdu někam jsem se průvodce v autobusu jen zeptal, kdy… poslední
Karel04 01.02.2022 18:34
Karel04

To je podle mě kdekoliv v EU a snad i v dalších normálních zemích. Ovšem utratit pětileté úspory za dovolenou, no nevim (na druhou stranu by to mohla být dobrá tečka za bezstarostným životem).
Ono spíš půjde o informace (kam jít, kam se koukat atd.), ale těch je dneska plný internet, na to člověk průvodce nepotřebuje.
Takže spíš vybírat podle toho, jestli to má být koupání v moři, lyžování, courání po památkách nebo co já vím, jestli doma nebo v zahraničí...
Otázkou je, jak to bude tento rok s letními dovolenými, jestli WHO zazdí už třetí turistickou sezonu. Nejhorší je, že právě v tuto dobu je tak akorát nejvyšší čas zařizovat dovolenou na léto a nevíme pořádně ani co si vláda vymyslí za týden.

Takhle jsem to dělal už před 30 lety. Po příjezdu někam jsem se průvodce v autobusu jen zeptal, kdy a odkud je odjezd a vše jsem si prošel a nafotil sám. Vždy jsem toho stihnul mnohem víc, než celá skupina s výkladem a čekáním na pomalé důchodce.
Můžeš jet i zcela sám, ale musíš se umět trochu domluvit a hlavně pak trefit zpátky domů. A předem si zjistit, které památky a zajímavosti tam stojí za to vidět.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru