Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dovolená

Šetrim si penize z brigády asi pět let a budu mít kolem 25000 Kč, přemýšlel sem o nějaké dovolené, existuje nějaká kde se človek může pohybovat sám bez průvodce? (Volně)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak to je snad úplně normální. nový
Wikan 01.02.2022 15:02
Wikan
To je podle mě kdekoliv v EU a snad i v dalších normálních zemích. Ovšem utratit pětileté úspory za… nový
ml1 01.02.2022 18:25
ml1
Takhle jsem to dělal už před 30 lety. Po příjezdu někam jsem se průvodce v autobusu jen zeptal, kdy… poslední
Karel04 01.02.2022 18:34
Karel04

To je podle mě kdekoliv v EU a snad i v dalších normálních zemích. Ovšem utratit pětileté úspory za dovolenou, no nevim (na druhou stranu by to mohla být dobrá tečka za bezstarostným životem).
Ono spíš půjde o informace (kam jít, kam se koukat atd.), ale těch je dneska plný internet, na to člověk průvodce nepotřebuje.
Takže spíš vybírat podle toho, jestli to má být koupání v moři, lyžování, courání po památkách nebo co já vím, jestli doma nebo v zahraničí...
Otázkou je, jak to bude tento rok s letními dovolenými, jestli WHO zazdí už třetí turistickou sezonu. Nejhorší je, že právě v tuto dobu je tak akorát nejvyšší čas zařizovat dovolenou na léto a nevíme pořádně ani co si vláda vymyslí za týden.

Takhle jsem to dělal už před 30 lety. Po příjezdu někam jsem se průvodce v autobusu jen zeptal, kdy a odkud je odjezd a vše jsem si prošel a nafotil sám. Vždy jsem toho stihnul mnohem víc, než celá skupina s výkladem a čekáním na pomalé důchodce.
Můžeš jet i zcela sám, ale musíš se umět trochu domluvit a hlavně pak trefit zpátky domů. A předem si zjistit, které památky a zajímavosti tam stojí za to vidět.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru