Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Přítelkyně a sex

Ahoj,

s přítelkyní žijeme rok, rozumíme si, máme stejné názory, jsme zasnoubení, ale jeden problém tu je a to v oblasti sexu. První měsíce vztahu jsme každý bydleli v jiném městě cca 100km, takže jsme se viděli třeba jednou za 14 dní o víkendu a to sex byl, pak jsme spolu začali plánovat bydlení a těšili si se samozřejmě mimo jiné i na to jak to bude častější. Pak přišlo období kdy přítelkyně dělala státnice a dokončovala diplomku, takže jsme se viděli sice třeba 1x za 14 dní ale i tak na sex z její strany nebyla nálada, což jsem chápal. Od začátku července bydlíme spolu a sex máme 1x za týden a kdybych se nezačal mazlit já, tak možná že ani to, přítelkyně ho moc nevyžaduje, má dokonce problém s orgasmem, dokáže se udělat jen sama jen v jisté poloze a když se udělá, tak to na ní ani nejde pořádně poznat (stejné to měla i s bývalým)...

Mě to docela trápí, protože já bych to samozřejmě potřeboval častěji, když to nemám několik dní tak už se to u mě začne projevovat blbou náladou. Přítelkyně mi pořád říká, ať jí říkám, co mě trápí, tak jsem jí to řekl, řekla že je ráda, že jsem jí to řekl, ale tím to skončilo. Když se teď začnu mazlit v týdnu, tak řekne ať se na ní udělám a to je vše. Pak to najednou chce třeba o víkendu, ale vždy musím začít já. Popravdě už mě nebaví se doprošovat.

Nebo je chyba ve mě? Snažím se jí vše pomáhat, dělat radost, což se mi daří, i ona mě třeba teď překvapila že vstala o hodně dřív a udělala snídani, ale začínám mít pocit že já se snažím až moc a trochu jsme jí rozmazlil. Ona pořád říká ať na ní netlačím, že nemá chuť že by si to neužila apod. Tohle je obecně takový rozdíl v nás dvou - já bych se rozkrájel a udělal i něco co by bylo trochu proti mé vůli, aby měla radost, ale ona když nechce, tak řekne ne a hotovo (příklad z jiného soudku - byli jsme na dovolené a dlouho jsme se těšili na jednu speciální restauraci, ale ten den kdy jsme měli rezervaci se ráno víc asi najedla a pak řekla že se jí tam nechce, že si nic nedá protože nemá hlad, že klidně můžu jít, ale ona na mě někde počká, nebo půjde se mnou, ale nic si tam nedá), to já kdybych věděl, že se někam těší, tak bych tohle neudělal a kousl bych se a šel bych i kdybych zrovna nechtěl... Ona obecně nenávidí, když se jí řekne, že se musí kousnout a přemoct se a něco udělat, když je to proti její vůli, hodně řeší psychiku a tohle se prý nemá dělat...

No a včera jsme měli výročí, já ji objednal jako dárek nečekaně kytku do práce, což jí prý podlomilo kolena a dojalo, bylo jí líto že ona pro mě nic nemá, což je v pohodě protože jsme si řekli že si dáme večer jen procházku a večeři v restauraci. No ale trochu jsem čekal že alespoň v noci by mohlo něco být, ale opět - jestli chceš, tak se na mě udělej. Když jsem jí řekl, že jsem trochu doufal, že něco bude, tak jestli by mě to alespoň neudělala, tak odpověděla, že se jí nechce a že by si to neužila, ať jí nenutím...

Tak nevím, je chyba ve mě, že se moc snažím, někdy i ustupuju, a pak čekám odměnu? Nebo je problém v ní? Nemyslím si, že chtít to alespoň dvakrát za týden normálně a né jen v sobotu a neděli, je moc. Nebo se mám spokojit s tím, že se jen vypustím a to je vše?

Ještě mě napadlo, jestli to není tím, že má trochu nadváhu a tak si to tak neužívá a stydí se za sebe, fakt nevím...

Co byste dělali na mém místě? Jak byste to řešili? Samozřejmě rozchod nepřipadá v úvahu, lepší ženu jsem najít nemohl a úplně ve všem až na tohle si na 110% rozumíme, voláme si přes den, snaží se mi udělat radost třeba jídlem, drží se mě jak klíště, jen tohle nejde...

Díky za rady.

P.s.: Přítelkyni je 30.

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Pokud nemá ráda sex (a jste ještě mladí), tak to časem bude problém, pokud ty budeš při chuti (jako… nový
Prasak 09.08.2022 18:00
Prasak
Jestli se chceš trápit do smrti, tak s ní zůstaň a buď věrný. Dobré východisko je najít si bokovku a… nový
Fuente 16.08.2022 19:20
Fuente
no ono to spíš vypadá na zdravotní problém - asi nedostatek nějakého hormonu, má i nepravidelné krám… nový
Pavel88 17.08.2022 15:37
Pavel88
a preco sa nedrzis mojej prvej rady? nový
fallon (Nereg.) 17.08.2022 15:56
fallon (Nereg.)
A co to prostě pojmout jako masáž za masáž (nebo něco jiného), prostě něco co udělá ona pro tebe, pr… poslední
gilhad 30.10.2022 17:52
gilhad
Mám úplně stejný problém, také to máme jednou týdně, neprožívá to, musím se dožadovat, ale jinak je… nový
Asdkss 31.08.2022 12:25
Asdkss
Ahoj, tak jsme trochu postoupili. Přiznala se mi, resp jí asi došlo, proč má se sexem problém - prý… nový
Pavel88 25.10.2022 08:43
Pavel88
Když jí začneš cenzurovat i přátele na FB, tak moc ráda nebude. Kontakt na dálku jednou za rok není… nový
Karel04 25.10.2022 09:51
Karel04
Přítelkyni je 30 :) chce sex jen, když chce ona, když chceš ty tak se na ní udělej :D.. Ufff, jako p… nový
FildasCZ 30.10.2022 07:47
FildasCZ

Pokud nemá ráda sex (a jste ještě mladí), tak to časem bude problém, pokud ty budeš při chuti (jako zdravý chlap jsi, já to znám). Protože čeho se ti nebude dostávat doma, budeš hledat jinde. Harmonie v posteli je základ zdravýho vztahu, bez tělesných prožitků ti může vařit jak Michelinskej kuchař, gruntovat jak Popelka, ale raději si dáš rohlík se salámem a skočíš na ženskou do neustlané postele, ale bude ti pak fajn.
Neříkám tak ani tak, ale časem tě to přestane bavit.

A co to prostě pojmout jako masáž za masáž (nebo něco jiného), prostě něco co udělá ona pro tebe, protože to tobě udělá dobře a jí to neublíží a na oplátku ty uděláš něco pro ni i když tě to třeba taky nebude bavit.

A vyhandlovat s ní, že ona si prostě k tobě sedne (nebo lehne nebo tak) a prostě bude pumpovat rukou nahoru/dolu půl hodiny (nebo dokud se neuděláš, co přijde dřív) a nemusí to nijak prožívat, jen prostě pumpovat tou rukou a ty jí to zase oplatíš nějakou prací, co si vymyslí ona (třeba hodinovou masáž, nebo umytí nádobí, nebo cokoli jiného, prostě práci za práci nemusí to být nic erotického, pokud nechce).

A s tím, že si předem dohodnete nějaké pravidelné časy, kdy se bude plnit ta dohoda (co já vím, třeba úterý, čtvrtek a sobota od 21:00 do 21:30 ona tobě a den poté 19:30-20:30 masáž ty jí - nebo tak něco). Takže to budete vědět předem a dokážete se na to psychicky připravit.

Mám úplně stejný problém, také to máme jednou týdně, neprožívá to, musím se dožadovat, ale jinak je na mě hodna,stará se o mě...úplně když jsem si tohle přečetl, tak se vybavil můj vztah a také nevím čím to je a co s tim

Ahoj, tak jsme trochu postoupili. Přiznala se mi, resp jí asi došlo, proč má se sexem problém - prý bývalý jí do sexu někdy nutil. Prostě jí roztáhl nohy a bylo. A tak se teď do sexu prostě nemůže donutit. Taky si dělala test hormonů, a vypadá to na nějaký problém se štítnou žlázou, tak to bude ještě řešit + se objednáme k sexuologovi...

Ještě jsem zjistil, že je v kontaktu s bývalým na fb - ne pořád - ale třeba jednou za rok si popřejou k narozkám/svátku, nebo se bývalý zeptá, jak se má... Původně jsem jí nechtěl omezovat, ale po tom co jsem se dozvěděl, tak bych byl nejraději, aby ho zablokovala a zrušila z přátel, ale prý se s ním rozešla v dobrém a nic si neudělali... Tak nevím. Sice říkala, že jestli mi to hodně vadí, tak ho blokne, ale zase já si nechci připadat jak tyran, který ji omezuje. Jaký na to máte názor?

Když jí začneš cenzurovat i přátele na FB, tak moc ráda nebude. Kontakt na dálku jednou za rok není žádná nevěra. Mně taky některé bejvalky přály k výročí přes SMS nebo i zavolaly. A když se nám pak už s manželkou narodilo dítě, jedna dokonce poslala přání a chrastítko pro miminko. Ne všichni se rozejdou ve zlém.

Přítelkyni je 30 :) chce sex jen, když chce ona, když chceš ty tak se na ní udělej :D.. Ufff, jako pěkný sobec a ve 30 ? Nevyzrálost u holčiny. Každopádně je tam několik faktorů a to jsem to nedočetl ani dokonce.
Ono je nejlepší se jí napřímo zeptat, kde je problém, ale přesně, kde je problém. Pokud neřekne či bude hledat výmluvy apd dětské řeči zruš zásnuby a začni hledat ženu pro život.
Ono zažil jsem lecos, ale když se holce nechce, ruce, pusa, nohy každému, co je libo a nebo takové to, tak já si lehnu budu se, jako že snažit a ty se nějak udělej, i když nechci. ( Což by nemělo být pravidlem přeci jen člověk pak může mít blok na obouch stranách) je to nouzovka, ale tak každý nechce hned, když si někdo vzpomene. A pokud lidé nejsou na stejné vlně musé dojít ke kompromisu a nebo k nejmenšímu zlu.

Tak očividně si zvykla na to, že děláš více než ona, tak zase uber :) a sleduj, co se bude dít. Tak sex není jen o užití, i když po roce vztahu by to tam ještě mělo být. Pak je to taková ( nemusí) povinnost :). Ne pokud to tam není, tak prostě je to špatně na obě strany. No z toho, co píšeš, tak to bude nějaká princezna, co potřebuje dozrát. A zažít v životě trochu i špatností. Ono, když se ženám vždy vyjde vstříct, tak to takhle dopadá.

Lepší ženu si nemohl najít v čem ? Tak pokud nechceš rozchod, tak milenka :). Nadváha nenadváha by ses divil, co ty holky, krev a mléko dovedou.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...