Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemůžu si najít dívku :(

Zdravím
Rád bych požádal o menší radu, vím že na to tohle nějaká jednotná, jasná rada jen tak nepomáhá ale i tak bych se rád optal na nějaké zkušenosti, popřípadě o nějaké drobnější rady.No je mi 22 let jmenuji se Lukáš, sportuji, jsem společenský, mám přátele i kamarádky... no ale jak už jste si přečetli můj největší problém je právě u holek.Za boha si nemůžu najít holku.Nikdy jsem ji neměl, už když tenkrát jsme jako mladí kolem 12-13 let objevovali taje lásky, a pokukovali po holkách jsem na tom byl jako jeden z nejhorších.Mám na tohle fakt smůlu :( .Mám hodně kamarádek a dokonce hezkých, spousta z nich už má kluka a spousta z nich už se mě vyptávalo proč si taky nenajdu nějakou holku, že nejsem zas tak ošklivý a že se jim i líbím.Jenže prostě pokaždé když jsem se vážně zamiloval, (pokud počítám že opravdu hodně moc, a máchal jsem se v tom měsíce někdy i roky) tak to bylo tak 4x.Pokaždé mě nechtěli.Pokaždé jsem jim to řekl přímo od srdce, připravoval jsem si to i hodiny pak jsem to té holce řekl z očí do očí (až na poprvé, to jsem si na to ještě netroufl to jsem to napsal po fb) a pokaždé, mě prostě odmítla.Že se jí nelíbím, nejsem její typ, má ráda někoho jiného.Já fakt nevím ... moji kamarádi už měli alespon 1-2x za život vztah, a já furt nic.Chodím po diskotékách zkouším se s nějakými bavit a pod. ale prostě to nejde :( .Už jsem z toho vážně celkem v p*deli.Přemýšlím nad tím čím dál častěji a častěji, kamarádi se mě snaží povzbudit, ale jak plynou roky tak už snad ani nedoufám, že bych na nějakou narazil.Skoro každý střídá holky jak ponožky, ale mě by stačila jedna a byl bych ji věrný, a věřím že by se semnou neměla špatně.Já vím, že skoro každý tohle v mých letech řeší, ale já jsem na tom vážně mizerně.

S pozdravem.

Lukáš

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nazdar, naprosto vím jak se cítíš procházím si tím stejným, akorát mě je už 23. Navíc jsem si po ško…
Ters 13.09.2017 16:50
Ters
Je to těžký a dost nespravedlivý .... My kámoši to střídají jak ponozky a přitom mě by stačila jedna…
Lucasyno20 13.09.2017 20:08
Lucasyno20
Tak jsou tví kámoši jen zoufalci,co pro pobavení sbalí každý "odpad" nebo nestojí za nic,že je všech…
Karel04 14.09.2017 08:59
Karel04
To už tu taky bylo že mi kamarádky nějakou dohodí :D bylo to jednou, a dopadlo to fakt zle s tou hol…
Lucasyno20 14.09.2017 17:00
Lucasyno20
Horší bude až ti bude shánět nápadnice máma :-) Já to zažil když se mámě nezdálo, že nemám v 18 babu… nový
Dotazar 14.09.2017 19:24
Dotazar
Ahoj, určitě na tom nejsi tak zle jako já kdysi :-) . Zblblý z knížek jak jsou ženy křehké, nesmí se… nový
Matěj Nesmělý 20.09.2017 08:20
Matěj Nesmělý
Rozhodně bych to na NI nevybalil zezačátku a najednou, to se spíš lekne, řekne si co tím sleduješ. P… poslední
Matěj Nesmělý 20.09.2017 08:37
Matěj Nesmělý

Nazdar, naprosto vím jak se cítíš procházím si tím stejným, akorát mě je už 23.
Navíc jsem si po škole našel takovou práci, která mě sice baví, ale zabijí kompletně všechen čas přes všední dny - jsem mimo domov. A o víkendu když mám volno tak jsem rád, že stihnu udělat nějakou práci kolem domu.
I když se v práci denně setkávám se spousty novými lidmi, včetně volných sympatických holek tak nečekám, že by to s nějakou klaplo, protože jsou vzdálené 200km+ vždy se na sebe jen usmějeme, pokecáme, parkrát jsem dostal už i číslo, ale nikdy jsem nezavolal... co jí mám asi říct? Nepůjdem do kina? Mám to jen 4 hodiny cesty.....
Říkám si to stejné jako ty, stačila by mi jedna hodná a na rukou bych ji nosil :-) Těžko ale najít hodnou holku co bude tolerovat to, že jsem celý týden pryč s tím, aby si nenašla nějakého jiného "nabíječe". Štvě mě, že nemám někoho kdo by se na mě těšil, někoho na koho bych se těšil já. S kým bych mohl o všem pokecat, svěřit se....
Uvidím co bude dál, přemýšlím, že v 24-25 ještě nebudu takový staroch, změním práci a doženu to, na co jsem v mládí sral.
Na druhou stranu, když vidím vztahy kolem mě, kdy se moje máma, sestra pořád rozvádí-schází většinou ještě dost ve zlém tak si říkám, že mi je vlastně docela fajn.

Je to těžký a dost nespravedlivý .... My kámoši to střídají jak ponozky a přitom mě by stačila jedna ... Na druhou stranu jste mi tu dodali celkem sebevědomí a to že bych to neměl jen tak vzdávat a prostě počkat až přijde ...

Tak jsou tví kámoši jen zoufalci,co pro pobavení sbalí každý "odpad" nebo nestojí za nic,že je všechny holky pošlou brzy někam.Není jim co závidět.A s tím balením na diskotéce pozor,nějakou tam snad potkáš,ale jestli je zvyklá na takový život,bude tam chtít chodit dál a pokud to Tebe nebude lákat,začne přemýšlet,jestli jít někam s Tebou nebo raději na zábavu.A tak třeba pozná někoho dalšího a začne vybírat.To fakt asi opravdu není spolehlivá metoda.A jak už psal Prasak-netlač na ní,jak ji miluješ moc rychle,prostě je Ti s ní dobře a pak se uvidí.
Když máš dost kamarádek,co se ptají,musíš to brát s humorem a odpovídat něco jako:!To bych musel najít takovou dobrou,něco jako jsi Ty a ty už jsou všechny zadané".A pak to přejdi,dál o tom nemluv,jako že jsi to jen tak plácnul a není to důležité.Třeba Ti samy kamarádky nějakou schopnou časem dohodí.

To už tu taky bylo že mi kamarádky nějakou dohodí :D bylo to jednou, a dopadlo to fakt zle s tou holkou jsem si vůbec nerozuměl a neměli jsme si o čem povídat :D navíc ani trochu se mi nelíbila a já ji taky ne :D sami jsme si pak řekli že takhle prostě ne :D občas s ní pokecám když ji potkám alespon máme na co vzpomínat xD

Horší bude až ti bude shánět nápadnice máma :-)
Já to zažil když se mámě nezdálo, že nemám v 18 babu. Trapnější situaci jsem nezažil.... Teď nevím, kdo se cítil trapněji, jestli já nebo ta holka. Každopádně já jsem co nejdříve uprchl.

Ahoj, určitě na tom nejsi tak zle jako já kdysi :-) . Zblblý z knížek jak jsou ženy křehké, nesmí se jim nadávat, ne tak uhodit ani pohledem jsem byl hodně nesmělý. Na diskotéky jsem nechodil, do hospod taky ne. Přes prázdniny jsem měl v jiném prostředí dost příležitostí, ale na nějaké intimnosti jsem byl prostě nesmělý, nevěděl jsem jak přestat být kamarád a být něco víc. Nevěřil jsem že by mne některá mohla chtít, i když se mi některé dost líbily. Pak jsem jednu potkal v půjčovně CD, jiskra přeskočila. Za rok jsme měli svatbu. Bylo mi 27. Teď máme šikovnou 18 letou dceru a 16 letého syna. Myslím že by mi to balení teď šlo líp ale nehledám, jsem spokojený, i když šance by byly. Hlavní co jsem pochopil že si je tak nesmím glorifikovat, že se jedná o člověka podobného mně, i když o dost hezčího :-) .

Tvoje situace - dej šanci některé z pracovního prostředí - někam si zajít, pak přespat v hotelu. Zůstat tam o víkendu, jednou práce okolo baráku můžeš vynechat. Uvidíš. Třeba se nějaká najde, přestěhuješ se za ní nebo ona za tebou. Předbíhám, vím, ale pokud s nějakou začneš chodit i to přijde na přetřes. Nebo změň práci, dojíždění je stejně otrava. Budeš mít na hledání víc času, jen těch příležitostí nemusí být tolik, ale může. Držím palce.

Rozhodně bych to na NI nevybalil zezačátku a najednou, to se spíš lekne, řekne si co tím sleduješ. Pomalu, je tvoje heslo. Až se oba poznáte, a ONA nebude mít problém jít někam s tebou opakovaně. Zjistit co ji zajímá a baví a zkusit to ve dvou. Pak to otočit a dělat s ní co baví tebe.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru