Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Malá výška u muže

Dobry den. Trápí mě dost zásadní věc, tou je má výška. Mám 20let a výška 165cm. Jsem snad nejmenší muž v okolí a není zrovna příjemné se na každého (i na zeny) dívat se zaklonenou hlavou.. Je ještě nějaká možnost, jak bych mohl alespoň trochu vyrůst? Pomohl by mi každý centimetr.. Otec má skoro 2metry (196cm), sestra má 180cm, matka 163cm. Pravděpodobně jsem výšku zdelil po matce, ale jak je to možné? Da se s tím ještě něco dělat nebo už je pozdě? 20 mi bylo před 2mi měsíci. Diky moc za každou radu.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
165 není až tak malá výška. Zhrbený nejsi? Doporučím posilovat muskulaturu. nový
mif 17.11.2018 19:25
mif
V tvém případě je to blbost, protože i když jsi menšího vzrůstu, je to ještě normální. Takže by ti t… nový
Zerozero 18.11.2018 00:56
Zerozero
j, mám to samé (167cm), je mi 29 a jsem nejmenší v práci, kde pracuje 70 žen a jen pár chlapů. Hrůza… nový
n.u.r.v. 02.12.2018 23:49
n.u.r.v.
Alternativa : Jsou i nekteré FR ostrovy kde muzes zit i pracovat, kde jeho obyvatelstvo ma skoro ste… nový
XoXoChanel 03.12.2018 13:06
XoXoChanel
Mam kamosku ktera ma okolo 160 cm a ma kluka ktery ma pomalu 2 metry. Taky jí to štve ale nějak to p… nový
Chimera 02.01.2019 15:40
Chimera
Problém není ve fyzických dispozicích, ale v hlavě. Natahováním kostí se mindráky nevyléčí. nový
Prasak 02.01.2019 16:40
Prasak
A tobě se vyšší holky nelíbí? Já sice mám teda o dost víc cm, ale i tak mě nedávno balila holka ješt… nový
ext 10.01.2019 02:03
ext
Rozumní ľudia ťa kvôli tvojej výške odsudzovať nebudú, čo znamená, že sa z časti vyhneš tým menej em… nový
Mário G. 18.01.2019 19:36
Mário G.
Viem, že ste to možno nechceli počuť, ale lepšie je prijať výšku ako fakt, ktorý sa pravdepodobne ne… poslední
zvedavecna1 20.01.2019 21:37
zvedavecna1

V tvém případě je to blbost, protože i když jsi menšího vzrůstu, je to ještě normální. Takže by ti to každý lékař rozmluvil.
Ale teoreticky možnost existuje. Lékaři ti přeříznou kosti v nohách do tvaru jakoby Z (ta šikmá část je kolmo). Kosti posunou tak aby vznikla mezera. Zafixují pomocí kovových prvků. Počkají až to sroste, kosti mezeru vyplní kostní hmotou. Po srůstu odstraní kovové výztuhy.
Zeptají se, jestli chceš ještě vyrůst o dalších pár milimetrů. Pokud ano, pokračují kousek vedle stejným způsobem. Po vyndání kovových spon, se opět zeptají... Pokud po třičtvrtě roce ve špitále, vytrpění bolesti, několika anestezích a ochabnutí celého těla, máš ještě odvahu a betonovou vůli po větší výšce, pokračují znova. Teoreticky se dá vyrůst po bezměrném úsilí i o třeba dvacet centimetrů.
No trvat to bude asi roky, tvé tělo stálým ležením bude zdevastované a pojišťovna to jistě platit nebude. Takže pokud na to máš několik milionů, neukojitelnou touhu po větší výšce a obrovskou odvahu, jdi do toho... :-):beer:

Alternativa : Jsou i nekteré FR ostrovy kde muzes zit i pracovat, kde jeho obyvatelstvo ma skoro stejnou vysku, né-li mensi jako ty. Tak kdyz se odstehujes tam tak by jsi patril mezi ty vysi :-D (ale co to zmeni, uz to nebudes ty ? Neni spis problém v tom to akceptovat jak samotna vyska ?)
PS : Hlavne si stim nelam hlavu. Vic jak nejakou depresi z toho mit nebudes. Cim vic na to budes myslet, tim vic tomu budes davat vahu, cim vic tomu budes davat vahu, tim vic to bude pro tebe duleziteji a zbytecne dojdes o sebeduveru coz se bude odrazet v tvém bezném zivote, né-li v milostném stahu. Proste ses "Kuře".
* Si vem jak nekteré tlusté zeny trpi i tak to dokazou prejit a najit cestu k sebeduvere a dokazou pres to jit, v uplych dzinach chodi ven (nech byt, i silnejsi zeny dokazou vypadat dobre) na misto sedet v depkach a v sebelitosti doma. Jestli je to pro tebe dulezité je jen proto, protoze tomu dulezitost davas.

Mam kamosku ktera ma okolo 160 cm a ma kluka ktery ma pomalu 2 metry. Taky jí to štve ale nějak to přeživá. Nejsi nejmensi na svete. Tvých 165 cm vysky neni vubec na ostudu ale pokud i tak se citíš malý tak akorát pomůže nosit vysší tenisky a vhodne obleceni na opticke zvyseni postavy. Je jeste jedna moznost dost nerealná. Slyšela jsem že někde natahují kosti na nohou. Urcite je to drahe a znicis si jen tak kosti.

Rozumní ľudia ťa kvôli tvojej výške odsudzovať nebudú, čo znamená, že sa z časti vyhneš tým menej empatickýcm a hlúpim ľudom a ver mi, že naopak 2m mať nechceš. Pár dní dozadu som natiahnutím sa rozlámal luster a nechceš sa báchať o zárubeň to mi ver... :DD :D +nie jeden krát bolo to nízke dievča jednou z najkrajších akú som videl... :DD využi čo máš...

Viem, že ste to možno nechceli počuť, ale lepšie je prijať výšku ako fakt, ktorý sa pravdepodobne nedá zmeniť. Manžel sa narodil rodičom, ktorý mali obaja výšku 160 a oženil sa so mnou, mám výšku 171. A nevadí mi to. možno aj vy nájdete spriaznenú dušu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru