Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem krabičkové diety

Ahoj,

chtěl jsem se zeptat na vaše názory co se týče takových těch firem co rozváží krabičkové diety na celý den. Myslíte, že je to jen nějaký marketing nebo se díky tomu dá skutečně zhubnout ? Nejsem skoro doma takže nemám čas na přípravu nějakých jídel. Takže moje životospráva je taková, že celý den od rána nic nejím a až k večeru, kdy se vracím domů tak se pořádně najím. Tak mě zajímalo jestli by to byly vyhozené peníze nebo by mi to skutečně mohlo pomoct. Děkuji za rady a názory.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Něco se mi zhubnout podařilo (40 kg). Bez krabiček, bez jídelníčků, jen na základě vůle a selského r…
Potkan007 24.02.2019 09:46
Potkan007
Neexistují nezdravé potraviny, pouze nezdravá množství.
Wikan 24.02.2019 11:45
Wikan
Tak tak. 8-) nový
mif 24.02.2019 13:02
mif
Přesně tak, zdravé potraviny neexistují, zdravá je pouze pestrost a střídmost . A nejdůležitější je… nový
Schizo 06.03.2019 14:58
Schizo
Ne držet půl roku dietu. Na to slovo už jsem alergický, neustále někdo v okolí drží časově omezenou… nový
Prasak 06.03.2019 15:29
Prasak
Je neuvěřitelné jak disciplinovaně se hlavně ženský dokážou chovat v období diet, ALE chtějí slyšet… nový
Schizo 07.03.2019 09:52
Schizo
Kdo je liny a ma penize na rozhazovani (a bohuzel trochu asi i blby- a ano vim ze nekdo i nema cas a… poslední
kirilxx867 09.03.2019 12:58
kirilxx867

Něco se mi zhubnout podařilo (40 kg). Bez krabiček, bez jídelníčků, jen na základě vůle a selského rozumu. Jednoho dne jsem si řekl, že tohle už je moc a začal jsem, žádné dlouhé vymýšlení. Odboural jsem neustálé okusování čehokoli. Jím pětkrát denně, mám přesně určený čas, kdy jím. Jím v podstatě co chci, zastávám názor (a funguje mi na rozdíl od spousty vyžraných odborníků na diety), že když si dám občas řízek a nesežeru ho kilo, tak to nevadí, dokud mám vyrovnaný příjem a výdej. Ráno si dám energeticky poměrně vydatnou snídani, svačinu mívám lehkou. K obědu si dám bez výčitek to, co kolegové, odpoledne sním lehkou svačinu a večeřím v 6 hodin malou porci něčeho lehkého. Večeře byla první dva týdny trochu boj, hlava mi říkala, že budu mít v noci hlad a nutila mě sežrat všechno, co oči viděly. Po chvíli si člověk zvykne, že je tenhle strach neoprávněný, pokud mám vydatnou snídani a oběd, nemám ani po lehké večeři hlad ještě ráno. Po celý den přijímám hodně tekutin, hlavně k jídlu a vyhýbám se celodennímu hladovění s nárazovým vybílením lednice v 10 večer před spaním.
A to nejpodstatnější. Pokud chceš trvalou změnu, musíš trvale změnit životní styl. Ne držet půl roku dietu. Na to slovo už jsem alergický, neustále někdo v okolí drží časově omezenou dietu. V momentě, kdy se vrátíš k původnímu způsobu stravování, vracíš se k původní postavě. Proto mi připadá mnohem vhodnější metoda "nic neškodí, když je to s mírou", než sestavený jídelníček, který s odporem nějak přetrpíš.

Přesně tak, zdravé potraviny neexistují, zdravá je pouze pestrost a střídmost . A nejdůležitější je hlava, pokud lidi neustále stresujou že snědli to či ono a je to špatně, budou vesele přibírat dál...hodit se dopohody , nic nelámat přes kolenno, nedělt extrémy ani jedním směrem...to je základ všeho vědění o stravě.

Ne držet půl roku dietu. Na to slovo už jsem alergický, neustále někdo v okolí drží časově omezenou dietu. V momentě, kdy se vrátíš k původnímu způsobu stravování, vracíš se k původní postavě.

Včera jsem si na tebe vzpomněl, když mi manželka vykládala o své kolegyni. Držela dietu (malé množství "dietní" stravy), šťastně zhubla a přes zimu zase nakynula. Teď prý zase hubne, ale prakticky je z hladu neustále duševně mimo.
Je třeba dvou věcí - upravit životní styl a taky svoje myšlení. Protože spousta těchto dietářů má spíš problém v hlavě, než na těle.

Je neuvěřitelné jak disciplinovaně se hlavně ženský dokážou chovat v období diet, ALE chtějí slyšet hlavně DOKDY TO MÁM DRŽET !

Zkrátka nechápou, že nejlepší je žádná dieta . Z vlastní zkušenosti vím, že pokud ženský poradím co a jak má jíst a proč a nechci za to žádný peníze...tak podle ní to nemůže fungovat, protože u fitness trenéra dala za jídelák 3 000 kč a ten fungoval.
To že po měsíci začala zase naprosto nepochopitelně žrát a měla o 5 kg víc než když začala hubnout, jí zkrátka nevysvětlím. LOL

Je to o celkové změně životního stylu a NAPOŘÁD . Ale to nikdo nechce slyšet....

Kdo je liny a ma penize na rozhazovani (a bohuzel trochu asi i blby- a ano vim ze nekdo i nema cas ale jde vzdy vse zaridit kdyz se chce) tak at si to kupuje ale malo kdo to dodrzuje jednou 2x za tyden si da neco na vic a pak nadava a divi se proc to nefunguje a nehubne :-D var si sam minimalne polovinu z tech penez co by jsi dal nejake firme usetris a navic jidlo mas horke a cerstve a vis co vse v nem je i v jakem mnozstvi :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru