Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kolik mě bude stát jídlo při cvičení?

Zdravím,

chystám se začít cvičit protože jsem strašně hubený (ektomorf). Budu si nejspíš platit osobního trenéra, protože o cvičení a správném jídlu nemám páru. Zajímá mě ale na kolik mě tak přibližně to jídlo finančně vyjde, protože už ten osobní trenér nebude nic levného.

Děkuji za odpovědi.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bud budes trpezlivy a potom mozes jest v podstate normalne alebo si to urychlis doplnkami a teoretic…
fleg 17.01.2016 10:12
fleg
Je pravda že cestou zdravé stravy s vyváženým poměrem B S T je to daleko lepší. Spousta lidí do sebe… nový
icepower32 17.01.2016 12:10
icepower32
Myslíte, že něco takového http://www.kulturistika.net/jidelnicek-vhodny-pro- studenty je pro mě vhod… nový
jirka2142 17.01.2016 17:34
jirka2142
Třeba, ale neber to doslova, tenhle jídelníček je dost fádní + žrát denně na noc tvaroh, to taky nen… poslední
icepower32 17.01.2016 18:04
icepower32

Bud budes trpezlivy a potom mozes jest v podstate normalne alebo si to urychlis doplnkami a teoreticky si rozdrbes zaludok.
A ak budes velmi trpezlvy tak sa dockas, ja som byvaly ektomorf s vahou 67kg a dnes mam 85. Len skoda, ze pas sa mi zvacsil zo 63 na 95cm;o).
Hlavne sa nenechaj odradit, ja som pomerne rychlo nabral pri cviceni cca 3kg cistych svalov a potom uz ani strng hoci som robil okrem doplnkov vsetko, cize denne 250g tvarohu, 4-8ks vajec + 1 maso denne, do toho soja alebo psenicne klicky. Po treningu som asi 1h denne spaval, jedol som 6x denne a skusal som aj mensie davaky cvicenia (2+2).
Napriek tomu sa telo zaseklo a nie a nie ist s vahou hore. Trvalo to par mesiaco a potom to sice povolilo, ale ja som zacal cvicenie postupne flakat, takze tazko povedat akm by som sa bol dostal.
Ak si kupis nejaky *mass, kde mas v prasku koncetrovany hlavne cukor mozes mat problem s metabolizmom, pretoze je to taky urychlovac priberania.
To o co s pivom a nespravnou zivotospravou dosiahnes za 10 rokov spravi prasok za par tyzdnov/mesiacov.
Otazka je teda, ci chces dosiahnut zvacsenie postavy vsade bez extra vyrysovania, co ti prasok velmi pravdepodobne zabezpeci alebo si pockas a svaly naberies postupne s tym, ze budes hned od zaciatku vyrysovany s jasnymi konturami svalov.

Je pravda že cestou zdravé stravy s vyváženým poměrem B S T je to daleko lepší. Spousta lidí do sebe sype kde co, ale neuvědomuje si, že by to mohli mít to samé, ale z kvalitní stravy. Imho, protein jako suplement špatnej není, je to v podstatě čistá syrovátková bílkovina..

Třeba, ale neber to doslova, tenhle jídelníček je dost fádní + žrát denně na noc tvaroh, to taky není ideál. Koukni se třeba do skupiny fitness motivation na Facebooku, tam je celkem srozumitelně napsáno co a jak, plus dotazy a odpovědi členů a zkušených borců ;-)

/u těch vajíček, vykašli se na oddělování bílků-žloutků, je to naprostá blbost :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru